Het is vandaag #WorldPhotographyDay! Verbeter ook jouw fotografie

Sinds de 19e eeuw is fotografie een persoonlijke expressie medium geworden en sinds die tijd heeft fotografie een stormachtige groei doorgemaakt. Helemaal met het digitale tijdperk. Smartphones maken de mooiste foto’s, en bijkomend voordeel: je hebt hem/haar eigenlijk altijd bij je.

Maar wat is de kracht van een foto?

Een foto heeft de mogelijkheid om een gebeurtenis vast te leggen, een moment in de tijd. Vandaar de uitdrukking: een foto meer zegt dan duizend woorden. Foto’s kunnen sneller een gevoel overbrengen dan, en soms zelfs effectiever zijn dan woorden. Een foto kan de kijker de wereld laten zien zoals de fotograaf die ziet.

Om te zorgen dat ook jij prachtige foto’s maakt met jouw smartphone. Hebben we onderstaand een aantal fotografie blogs neergezet hoe jij jouw fotografie kan verbeteren. Veel leesplezier!

Fotografie blogs

Mocht je nog niet uitgelezen zijn over fotografie en heb je zin om de wereld te ontdekken? Ga dan mee op reis! Lees de onderstaande City Safari’s van onze Motografen:

City Safari blogs

Geef jouw fotografie een boost met de motorola edge 30 pro

Leg elk ongelooflijk detail in helder daglicht vast met twee 50 MP-camera’s van ultragroothoekopnamen tot extreme close-ups. Focus sneller en nauwkeuriger bij weinig lichtomstandigheden met onmiddellijke focus op alle pixels en de krachtige Qualcomm® Snapdragon® 8 chipset. Neem filmische video’s rechtstreeks op je telefoon op in 8K of neem HDR10+ video’s op in meer dan een miljard kleurtinten. En maak ongelooflijk levendige selfies met hoge resolutie met een 60 MP camera voorzijde.

Ben je nieuwsgierig geworden over de motorola edge 30 pro? Bekijk hier meer informatie!