Peach Fuzz – de Pantone-Kleur van het Jaar 2024

Kleur van het Jaar 2024

Motorola en Pantone, de wereldwijde kleurenautoriteit, hebben voor het tweede jaar de handen ineengeslagen om smartphones te creëren in de Pantone Kleur van het Jaar 2024. Deze kleur, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, versterkt het belang van de menselijke verbinding en dat geldt ook voor de toestellen die gekozen zijn om deze kleur te vertegenwoordigen – de motorola razr 40 ultra en motorola edge 40 neo.

De Pantone Kleur van het Jaar 2024, aangekondigd door het Pantone Colour Institute, is een educatief programma dat reflecteert op de symbolische aard van kleur. Dit jaar markeert de 25e verjaardag van het Pantone Kleur van het Jaar-programma met de gekozen kleur PANTONE 13-1023 Peach Fuzz. Deze kleur, een fluweelzachte perziktint, heeft een toegankelijke, tedere uitstraling die gevoelens van saamhorigheid, gemeenschap en samenwerking belichaamt.

Ruben Castano, Head of Customer Experience and Design bij Motorola, zegt over de samenwerking met Pantone: “Nu technologie steeds meer verweven raakt met de mensheid, vertrouwen we erop dat kleur een middel is voor expressie en diepere, betekenisvollere ervaringen met onze smartphones. Dit houdt ook in dat we verder gaan dan smartphones en in de software zelf kijken. De Pantone Kleur van het Jaar 2024 doet precies dat, omdat het de virtuele wereld waarin we leven combineert met ons verlangen naar diepere verbindingen en welzijn.”

De keuze voor PANTONE 13-1023 Peach Fuzz sluit aan bij Motorola’s missie om technologie toegankelijker te maken en consumenten te helpen technologie te gebruiken om bewust contact te maken. Bij het selecteren van toestellen met PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, dachten wij na over de kleurboodschap en de nadruk op de kracht van menselijke verbinding. De motorola razr 40 ultra en motorola edge 40 neo belichamen deze mentaliteit.

De motorola razr 40 ultra is gemaakt voor verbinding en samenwerking en laat expressieve individuen zich onderscheiden van de massa met zijn iconische, flippable ontwerp.

De motorola edge 40 neo is een smartphone dat kleur centraal stelt in het ontwerp. En de PANTONE 13-1023 Peach Fuzz tint in veganistisch leer is een prachtige aanvulling op het warme, gevormde ontwerp van het toestel, dat de zintuigen prikkelt en de verbeelding prikkelt.

Beide smartphones zijn ontworpen met verbinding en persoonlijkheid in het middelpunt en bieden functies die zijn ontwikkeld om onze gemeenschappelijke menselijkheid te verbeteren. Deze omvatten Motorola’s nieuwste software-aanbiedingen, Moto Unplugged en Family Space. Beide apps omarmen de balans tussen verbondenheid en rust, veiligheid en durf. Moto Unplugged draait om het belang van het nemen van bewuste pauzes van ons apparaat om meer aanwezig te zijn met onszelf en de mensen om ons heen, terwijl Family Space gezinnen aanmoedigt om technologie te verkennen met begeleiding en gratie.

“Het is geweldig om met Motorola samen te werken en hun toewijding te zien om creativiteit, verbinding en personalisatie door middel van kleur mogelijk te maken op hun producten. De Kleur van dit Jaar 2024 is van bijzonder belang voor het benutten van verbinding, gemeenschap en persoonlijk welzijn”, aldus Laurie Pressman, Vice President van het Pantone Colour Institute. “Onze Pantone Kleur van het jaar 2024, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, mengt naadloos het virtuele en het echte leven, waardoor het een ideale kleur is voor de lichamelijkheid van digitale apparaten. We zijn enthousiast om te zien hoe onze doelgroepen gebruikmaken van de functies die Motorola biedt om verdere verbindingen mogelijk te maken en te vergemakkelijken.”

De motorola razr 40 ultra en motorola edge 40 neo in de Pantone Kleur van het Jaar 2024 zijn verkrijgbaar op motorola.com en tijdelijk ontvang je we een paar Bose QuietComfort Earbuds II t.w.v. 399 euro bij cadeau:

Wettelijke disclaimers
Bepaalde functies, functionaliteit en productspecificaties kunnen afhankelijk zijn van het netwerk en onderworpen zijn aan aanvullende voorwaarden, bepalingen en kosten. Deze kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. MOTOROLA en het gestileerde M-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Motorola Trademark Holdings, LLC. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. ©2024 Motorola Mobility LLC. Alle rechten voorbehouden.