Maak kennis met Moto Unplugged voor je phone / life balans

moto unplugged

Motorola introduceert Moto Unplugged, met de eindejaarsfeesten in het verschiet een nieuwe innovatie om vooral in verbinding te blijven met wereld om je heen, door afleiding van de telefoon te verwijderen wanneer dat nodig is.

Onze smartphone houdt ons verbonden met alles wat voor ons belangrijk is, maar soms moet je er ook eens de stekker uit trekken en onnodige afleiding verwijderen. In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat heel wat jongere gebruikers op zoek zijn naar aan een gezondere relatie met hun telefoon en op sommige momenten gewoon meer in het heden willen zijn.

Daarom onthullen wij een nieuwe software-ervaring, Moto Unplugged, ontworpen om jou te helpen een pauze in te lassen van de afleidingen van je telefoon. Moto Unplugged laat je kiezen wanneer en hoe je de verbinding wilt verbreken.

Zo biedt Moto Unplugged de mogelijkheid om een ‘unplugged modus’ in te schakelen die past jouw specifieke behoeften. Je kan toegestane apps en meldingen selecteren en een wachtwoord vereisen om een sessie te beëindigen. Eenmaal klaar om even te unpluggen, kunnen gebruikers een tijdsbestek selecteren en een digitale pauze inlassen.

Beperk je social media gebruik

Ook tijdens de werktijd kan afleiding op de loer liggen. Moto Unplugged gebruikers hebben ook de mogelijkheid om gedurende een bepaalde tijd alleen e-mails of Microsoft Teams te openen zonder dat ze andere apps hoeven te zien.  Daarnaast kan je de verbinding verbreken voor wat persoonlijke tijd, en ervoor kiezen om je toegang tot sociale media en messageing te beperken en tijdelijk te blokkeren om te kunnen genieten van een nodige pauze.

Meer quality tijd

Een goede balans tussen meer in het heden zijn, zonder de verbinding helemaal te verbreken, kan dus voortaan met Moto Unplugged. Meer quality time met vrienden en familie, meer tijd om te focussen op het werk dat er nu toe doet en meer balans in het dagelijks leven van gebruikers.

Moto Unplugged is beschikbaar op de motorola razr 40 ultra. Het zal in de toekomst ook op andere motorola smartphones beschikbaar komen.