Maak kennis met de moto g100 en het Ready For-platform

g100

Met trots kondigt Motorola vandaag de moto g100 aan: zijn snelste moto g ooit. Het is het eerste toestel in deze familie dat uitgerust is met een Qualcomm® Snapdragon™ 8-Series Mobile Platform. De nieuwe smartphone presteert als een flagship smartphone, zorgt voor een ongelooflijke game-ervaring en heeft een uitstekend camerasysteem. Bovendien is de moto g100 compatibel met het Ready For-platform. Ready For zorgt voor een nieuwe ervaring waarmee je nog meer uit je smartphone haalt. Zeg dus ‘ja’ tegen gamen op groot scherm, betere videocall ervaringen, meer en sneller multitasken op een makkelijke manier en nog zo veel meer.

Motorola viert tegelijk 10 generaties van de geliefde moto g-familie. Die in het leven werd geroepen om jullie verwachtingen en  liefde voor technologie voor altijd te veranderen. Met deze smartphones brengt Motorola opnieuw wat gebruikers belangrijk vinden.

Wil je de krachtigste moto g ooit? You got it! Maak kennis met de moto g100

Als een van de eerste smartphones ter wereld die gebruik maakt van het nieuwste Snapdragon™ 870 5G Mobile Platform, biedt de moto g100 je razendsnelle 5G1– en Wi-Fi 6-connectiviteit voor de krachtigste prestaties en snelste datasnelheden onder moto g-smartphones ooit.** Streamen en downloaden wordt een fluitje van een cent, en vertragingen behoren tot het verleden met direct reagerende camera’s, supersnel opstarten van apps, en eindeloze mogelijkheden voor moeiteloos multitasken. Met de nieuwste generatie geheugen van 8 GB, 128 GB ingebouwde opslagruimte2 en nog eens 1 TB beschikbaar als je een microSD-kaart3 toevoegt, heb je ruimte voor al je favoriete content en apps en de kracht om dit dag in, dag uit soepel te laten verlopen. Al die prestaties vragen om enorm veel power. Daarom hebben we een 5000 mAh-batterij toegevoegd waarmee je de indrukwekkende functies van je telefoon optimaal kunt benutten met een gebruiksduur van meer dan 40 uur4.

g100

We hebben deze prestaties gekoppeld aan een geweldige entertainmentervaring, te beginnen met het prachtige 6,7″ CinemaVision-scherm. Zie films tot leven komen op een ultrabreed scherm met dezelfde 21:9-afmetingen als in de filmindustrie, en geniet van een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz die de beelden vloeiend en stabiel houdt, zodat je alle actie zonder haperingen ziet. Met een 25% groter kleurbereik5 en HDR10-certificering schittert je favoriete content in levendige, levensechte kleuren met verbeterde helderheid en contrast. Games zien er geweldig uit en presteren beter dan ooit, omdat de krachtige processor graphics twee keer zo snel laadt als elke vorige moto g6. Selecte Qualcomm ® Snapdragon Elite Gaming™ functies geven je geavanceerde aanpassingen, ultra-realistische graphics, en bliksemsnelheden. Motorola’s exclusieve Gametime functies in My UX bieden game-verbeterende apps en tools terwijl de telefooninstellingen automatisch worden aangepast zodat je niet wordt onderbroken door inkomende oproepen of meldingen.

Het 64MP camera systeem op de moto g100 geeft je alle hardware en software functies die je nodig hebt om verbluffende resultaten te krijgen, wat er ook gebeurt. Met de 64MP ultrahoge resolutie hoofdsensor met Quad Pixel-technologie voor 4x meer gevoeligheid bij weinig licht en de 16MP frontcamera leg je alledaagse momenten vast in prachtige, scherpe foto’s. Met de dubbele ultrabrede camera’s, één aan de voor- en één aan de achterzijde, past er 4x meer in het frame, zodat je in een handomdraai prachtige landschappen en de beste groepsselfies ooit kan maken. En met Macro Vision met ingebouwde ringverlichting kun je 5x dichterbij komen dan met een standaardlens, om minuscule details vast te leggen die je normaal alleen met een speciale lens kunt krijgen.

g100

Maar dat is niet de enige manier waarop je creatief kunt zijn met de moto g 100. We weten dat heel wat consumenten bezig zijn met eigen contentcreatie. Daarom hebben we in onze nieuwe smartphone twee functies opgenomen die je video-ervaring zullen verbeteren. Met onze nieuwe Dual Capture-modus kan je tegelijkertijd opnames maken met de camera aan de achterzijde als de selfiecamera, waarbij je zowel jezelf als je onderwerp vastlegt. We weten ook hoeveel invloed audio heeft op de algehele kwaliteit van een video, daarom introduceren we Audio Zoom-technologie die gebruik maakt van geavanceerde microfoons om het geluid van je onderwerp vast te leggen terwijl omgevingsgeluid en stemmen worden weggefilterd voor een schoner en professioneler resultaat.7

De moto g100 is zoveel meer dan een gewone smartphone. Daarom is er Ready For, een nieuw platform dat alles versterkt waartoe je telefoon in staat is. Verplaats de games van je telefoon naar het grote scherm voor een enorme adrenaline boost. Of ervaar het gevoel dat je in dezelfde ruimte bent tijdens videogesprekken dankzij onze eerste mobiele ervaring waarmee gebruikers geavanceerde subject tracking kunnen activeren tijdens het bellen en opnemen. En gebruik je apps op een desktopscherm, zodat je meer ruimte hebt om te werken en te spelen. Dit zijn slechts een paar van de manieren om Ready For te gebruiken, en het potentieel voor meer is op komst.

Ons gloednieuwe toestel heeft een verbluffend en eersteklas design en is verkrijgbaar in Magic Blue, die van kleur lijkt te veranderen wanneer het toestel onder verschillende hoeken licht opvangt.

Nuttige software-innovaties

 We weten dat software-ervaringen niet alleen het vermogen hebben om de dagelijkse ervaringen te verbeteren, maar ook een groot verschil maken in de manier waarop onze gebruikers zich door onze technologie betrokken voelen. We zijn ongelooflijk verheugd om een nieuw software-initiatief te delen dat onze missie “Smarter Technology For All” echt omarmt. Motorola smartphones ondersteunen nu een inheemse taal gesproken in het Amazonegebied en introduceert twee Latijns-Amerikaanse bedreigde talen aan onze toestellen via Android. Dit is een belangrijke stap in de richting van een meer inclusieve mobiele ervaring voor al onze gebruikers. We hebben er ook voor gekozen om deze taalopties open source te maken en zo onze innovatie te delen met andere OEM’s, en de weg vrij te maken voor meer inheemse talen die in de toekomst aan Android kunnen worden toegevoegd.

Net als deze nieuwe taalopties worden onze nieuwe smartphones geleverd met My UX, waarmee gebruikers hun telefoon kunnen aanpassen zoals zij dat willen en dat ook gebaren bevat zoals swipe to split9, waarmee je het scherm in tweeën kunt splitsen en meer dingen tegelijk kunt doen. Bekijk een video en chat met een vriend tegelijkertijd, of werk aan meerdere sheets of documenten tegelijk. En omdat My UX niet in de weg staat van een pure Android-ervaring, kunnen gebruikers genieten van de volledige kracht van Android 11 zonder onhandige software skins of dubbele apps. Ontdek beter conversatiebeheer in messaging-apps, verbeterde controle over aangesloten apparaten en een meer hands-on benadering van gegevensprivacy in deze opwindende update van Google.

Als aanvulling op de inspanningen van Google op het gebied van gegevensprivacy en beveiliging, kunnen zelfs onze meest veeleisende B2B-gebruikers gerust zijn in de wetenschap dat hun toestellen worden beveiligd door mogelijkheden in het ThinkShield for Mobile -portfolio, Daarmee biedt Motorola de beste beveiliging op bedrijfsniveau, beheerbaarheid, productiviteit en servicefuncties voor onze smartphones. Beveiliging is altijd een prioriteit geweest bij Motorola, en aangezien mobiele bedreigingen zich blijven ontwikkelen, versterken wij onze inzet hiervoor nog verder.

Beschikbaarheid & prijzen

De moto g100 is vanaf midden mei beschikbaar in de Benelux in de kleur Magic Blue en heeft een adviesverkoopprijs vanaf €499,99.

Alle product specificaties en meer, vind je op motorola.com