ThinkShield for Mobile krijgt een Award

Thinkshield motorola

Het ThinkShield for mobile-platform van Motorola heeft de onderscheiding “Mobile Security Solution Provider of the Year” gekregen van Mobile Breakthrough. Mobile Breakthrough is een toonaangevende onafhankelijke marktinformatieorganisatie die gespecialiseerd is in het onderzoeken van de meest concurrerende technologiegebieden, waaronder cyberbeveiliging en IoT.
ThinkShield for mobile werd geselecteerd uit meer dan 2.600 nominaties van over de hele wereld, na evaluatie door een onafhankelijk panel van experts binnen de mobiele technologie-industrie.

Vereerd met het Award

We zijn vereerd dat Motorola’s ThinkShield for mobile door een panel van onafhankelijke experts is verkozen tot ‘Mobile Security Solution Provider of the Year’. Gezien onze staat van dienst op het gebied van het leveren van zinvolle innovatie in zowel hardware- als software-ervaringen. Met ThinkShield for mobile geven we onze klanten de gemoedsrust dat hun smartphones worden beschermd met een uitgebreide oplossing voor beveiliging en apparaatbeheer die verbeterde ingebouwde beveiliging biedt. Daarnaast biedt het geavanceerde op Artificial Intelligents (AI) gebaseerde bescherming tegen bedreigingen van onze Moto Threat Defense door Zimperium.”

Achtergrondinformatie over Mobile Breakthrough Awards

Het Mobile Breakthrough Awards-programma is gewijd aan het eren van uitmuntendheid in bedrijven, producten en mensen op het gebied van mobiele en draadloze technologie. De winnende producten en bedrijven werden geselecteerd op basis van een verscheidenheid aan criteria. Daaronder bevinden zich de meest innovatieve en technologisch geavanceerde producten en diensten, met als uiteindelijk doel de “Break Through”-oplossingen voor elke mobiele technologie en elk bedrijf te erkennen.

“Smartphones vormen de kern van ons zakelijke en persoonlijke leven en zowel bedrijven als individuen hebben veilige apparaten nodig die hun gevoelige gegevens kunnen beschermen en beschermen tegen online en op identiteit gebaseerde bedreigingen. Dit is nog belangrijker omdat onze telefoons worden gebruikt in externe werkomgevingen”, aldus James Johnson, managing director van Mobile Breakthrough. “Motorola pakt deze behoefte direct aan en levert een ‘doorbraak’-portfolio van beveiligingsfuncties en -oplossingen die op bedrijfsniveau zijn. Maar ook niet-zakelijke gebruikers profiteren van de bescherming die ze bieden. Wij feliciteren Motorola met de duidelijke keuze voor de prijs ‘Mobile Security Solution Provider of the Year’.”

ThinkShield voor mobile

Beveiliging vormt de kern van onze productlevenscyclus bij Motorola. Met ThinkShield for mobile bieden we zakelijke klanten 360° bescherming op bedrijfsniveau. Daarbij beginnen wij met ingebouwde beveiliging van onze vertrouwde toeleveringsketen, een vertrouwensketen toe te voegen met onze hardware en een clean Android besturingssysteem. Plus geavanceerde beveiliging en beheerbaarheid door onze op AI gebaseerde oplossingen zoals Moto Threat Defense door Zimperium en moto OEM config.

Bekijk de onderstaande ThinkShield for Mobile video voor meer informatie of bezoek de ‘voor Business‘ website.