Alles op één website, speciaal voor jou #mijnmoto

Bij Motorola denk je misschien als eerste aan smartphones en slimme accessoires en dat klopt. Maar wat ons eigenlijk inspireert, is mensen met elkaar te verbinden en de wereld om zich heen te laten ontdekken. Want al sinds 1928 maakt Motorola innovatieve mobiele producten en services die jouw dagelijks leven eenvoudiger, vrolijker en aangenamer maakt.

Hoe mensen worden geïnspireerd door onze producten delen we graag met iedereen met als doel dat dit ook jou weer kan inspireren. Daarom hebben wij de website #mijnmoto ontwikkeld. Een site met verhalen, dromen en ambities die mede mogelijk worden gemaakt door de smartphones van Motorola. Maar je vindt nog veel meer interessante informatie op #mijnmoto.  We geven je even een rondleiding:

Volg de verhalen van onze ambassadeurs

Kom meer te weten over het verhaal van onze ambassadeurs zelf en laat jezelf inspireren. De verhalenpagina is ingedeeld in verschillende categorieën. Je kunt het biografie lezen van een van onze ambassadeurs, maar ook naar een inspirerende podcast luisteren. Neem als voorbeeld de podcast van Internationaal skeleton atleet Akwasi Fripong, die geschiedenis schreef. Verder kan je ook ontspannend een filmpje kijken over het Solar Team Twente, 18 studenten geven je een uniek kijkje achter de schermen van een zonneauto-race. Mis het niet! Wil jij tot slot alles uit je smartphone halen? Lees dan bijvoorbeeld een logboek van een onze ambassadeurs. Lucas van Gemert geeft je bijvoorbeeld 9 tips om de beste vakantiefoto’s te maken met je Motorola smartphone.

moto

Doe mee met #mijnmoto winacties

Er zullen regelmatig winacties op onze sites komen te staan. Dus houdt onze website en socials zeker goed in de gaten. En wie weet win jij binnenkort wel een prijs!

Bekijk de product promoties en claim je gratis product

Wanneer je een Motorola smartphone wil kopen bij een van onze verkooppunten, dan zou het zo maar kunnen dat hier een interessante promotie aan is gekoppeld. Op deze pagina kun je makkelijk in de gaten houden of er nieuwe promoties zijn. Heb je van een promotie gebruik gemaakt, dan kun je via onze website deze promotie claimen. Zo loop je nooit onze deals mis!

Bekijk de blogs over diverse onderwerpen

Hier lees je artikelen over nieuwe producten, we geven je tips en tricks, vertellen we over je promoties en nodigen we je uit voor leuke events. Natuurlijk laten we ook andere mensen aan het woord, zoals Akwasi Fripong en kcNL.

Bekijk al onze producten

We laten ook op mijnmoto.nl al onze toestellen zien. We vertellen over de specificaties, geven je extra informatie en leveren je ook support. Op de product pagina vind je daarom bij elk toestel een Nederlandstalige handleiding en een link naar de helpdesk voor al je vragen.

Neem contact op met de helpdesk

Heb je vragen voor Motorola of ervaar je een probleem met je huidige Motorola smartphone? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze Nederlandse helpdesk is elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar via de telefoon om je vragen te beantwoorden. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons te bellen, dan kun je ons gelukkig ook e-mailen. Ben je op zoek naar informatie over updates van je Motorola smartphone, deze informatie kun je ook terug vinden op de helpdesk pagina.