Partnership met Microsoft brengt nieuwe functies naar ThinkPhone

microsoft

De Lenovo ThinkPhone by Motorola, de smartphone ontworpen voor zakelijke gebruikers, krijgt nieuwe productiviteitstools. Samen kondigen Motorola en Microsoft twee nieuwe functies aan voor ThinkPhone-gebruikers zodat je overal kunnen werken: volledig geïntegreerde ondersteuning voor Windows 365 cloud-mogelijkheden en Push To Talk-integratie met de Walkie Talkie-functie op Microsoft Teams. Met deze verbeteringen is de ThinkPhone de ideale smartphone geworden voor de moderne werkplek.

Complete PC-ervaring met ThinkPhone en Window 365 cloud PC

Windows 365 combineert de kracht en veiligheid van de Microsoft cloud met de veelzijdigheid en eenvoud van de PC. Door de integratie van deze mogelijkheid met de ThinkPhone, brengen wij nu een volwaardige cloud-pc naar je hand, zodat je overal kunt werken. als ThinkPhone-gebruikers kan je profiteren van de Windows 365-integratie en de Windows-ervaring5 rechtstreeks vanaf je ThinkPhone naar een groter scherm streamen door deze eenvoudig aan te sluiten met een USB-C® kabel3 en een Bluetooth®-toetsenbord en muis4.

Je hebt toegang tot de kracht van ThinkPhone door hem te combineren met een monitor van Lenovo, waaronder de ThinkVision P27h-30 monitor met een 27-inch QHD-scherm, en Bluetooth-accessoires zoals het Lenovo Professional Wireless Rechargeable Combo Keyboard and Mouse en de Lenovo Go Wireless ANC Headset, voor een volledige Windows pc-ervaring met al hun gepersonaliseerde apps, content en instellingen, waar je ook bent.

Deze mogelijkheden bieden je niet alleen de flexibiliteit om echt mobiel en volledig productief te zijn, maar stellen IT-afdelingen ook in staat om de traditionele werkopstelling te herzien en de totale kosten te verlagen.

Gemakkelijk verbinding maken met collega’s met de Walkie Talkie-functie in Microsoft Teams

Tijdens het werk is gemak essentieel en de iconische Red Key-knop van ThinkPhone brengt gemak tot leven. Met twee tikken kan je naadloze telefoon- en PC-integratie ervaren dankzij de Think 2 Think-connectiviteit. Nu wordt het gemak van de ThinkPhone Red Key uitgebreid met de integratie van de Walkie Talkie-app in Teams. Door de Red Key snel te programmeren om de Walkie Talkie-modus op te roepen, beschik je over directe push-to-talk (PTT)-communicatiemogelijkheden. Deze functie werkt out of the box en integreert de Red Key perfect met de Walkie Talkie-app in Microsoft Teams6, waardoor het eenvoudig wordt om direct te communiceren met specifieke teams of afdelingen via Teams-kanalen.

Ongeëvenaarde zakelijke smartphone-ervaring met ThinkPhone

Met ThinkPhone beschik je ook over een compleet pakket beveiligings- en ondersteuningsfuncties die geavanceerde bescherming en volledige beheerbaarheid bieden. ThinkShield, het superieure beveiligingsplatform van Lenovo met onderliggende fundamentele beveiligingsbeleidsregels, functies, gespecialiseerde hardware, software en processen, helpt de beveiliging van het apparaat te garanderen.

De superioriteit van ThinkPhone gaat verder dan beveiliging en strekt zich uit tot het hoogwaardige en resistente ontwerp. Hij is gemaakt van aramidevezel, dat sterker en lichter is dan staal, en gecombineerd met een aluminium frame en Gorilla® Glass Victus™, is hij sterk genoeg om de IP68¹-beoordeling voor onderwaterbescherming te halen en te voldoen aan de MIL-STD-810H²-tests voor duurzaamheid.

ThinkPhone wordt ook geleverd met eersteklas specificaties, zoals het Snapdragon® 8+ Gen 1 mobiele platform, een groot 6,6″ FHD+ scherm, een 5.000 mAh batterij en een 68W TurboPower™ oplader die zowel de ThinkPhone als Lenovo laptops kan opladen. Een geavanceerde 50MP Ultra Pixel-camera maakt dit krachtige apparaat compleet en levert premium beeldkwaliteit bij elk videogesprek, ongeacht de lichtomstandigheden.

Beschikbaarheid

De Windows 365-ondersteuning via Moto Connect en de Walkie Talkie-functie in Microsoft Teams zijn de komende weken beschikbaar voor de Lenovo ThinkPhone van Motorola. De Walkie Talkie app is al opgenomen in de Teams frontline licentie.

Lees ook deze blog over ThinkPhone by Motorola

1. Liquid damage not covered under warranty. Water, splash and dust resistance were tested to IP68 standards under controlled laboratory conditions. Withstands immersion in up to 1.5 meters of fresh water for up to 30 minutes. Resistance will decrease as a result of normal wear. Not designed to work while submerged underwater. Do not expose to pressurized water, or liquids other than fresh water. Do not attempt to charge a wet phone. Not waterproof.
2. MIL-STD 810H establishes a methodology for testing products against environmental stresses under controlled laboratory conditions. Such testing is not a guarantee of future performance under these test conditions. Abuse, like that contained in MIL-STD 810H testing, is not covered under Motorola’s standard warranty.

3. Video-enabled USB-C cable or USB-C-to-HDMI adaptor required; TV or monitor must have HDMI port or USB-C video-in port.

4. Accessories sold separately

5. Requires Windows 365 cloud subscription
6. Requires a Microsoft Teams account