Motorola lanceert de zakelijke ThinkPhone

ThinkPhone

Vandaag onthult Motorola de ThinkPhone by motorola. Deze zakelijke smartphone heeft de vertrouwde kwaliteit en betrouwbaarheid van elk Lenovo Think-apparaat. ThinkPad staat, naast vertrouwde kwaliteit, voor innovatieve technologie, en doelgericht ontwerp. ThinkPhone by Motorola is een unieke combinatie van Motorola’s toonaangevende mobiele innovatie en Lenovo’s jarenlange inzet voor bedrijven om klanten beveiligingsoplossingen te bieden. Het toestel integreert naadloos met een ThinkPad, zoals de nieuwste ThinkPad X1 Carbon Gen 11.

ThinkShield superieure beveiliging

Met ThinkPhone beschikken klanten over een complete set beveiligings- en supportfuncties ondersteund door ThinkShield. ThinkShield is een superieur beveiligingsplatform – met een fundamenteel beveiligingsbeleid, toepassingen, gespecialiseerde hardware, software en processen die de beveiliging van het gehele apparaat waarborgen.

IT-organisaties kunnen erop vertrouwen dat de apparaten van hun bedrijf worden beschermd met ingebouwde Artificial Intelligence- hardware-beveiligingsoplossingen, zoals Moto Threat Defense. Daarnaast kunnen organisaties ThinkPhones eenvoudig instellen voor hun medewerkers met Zero Touch Enrollment en al hun ThinkPhones beheren met oplossingen zoals Moto OEMConfig en Moto Device Manager.

Think 2 Think

ThinkPhone by Motorola introduceert Think 2 Think-connectiviteit powered by Ready For, een set van productiviteitsverhogende toepassingen waarmee zakelijke eindgebruikers kunnen genieten van naadloze integratie tussen een ThinkPhone en ThinkPad. De Think 2 Think-toepassingen zijn:

  • Instant Connect: Telefoon en PC weten wanneer ze bij elkaar in de buurt zijn en maken verbinding via WiFi.
  • Unified Clipboard: Breng gekopieerde tekst of recente foto’s, gescande documenten en video’s over tussen apparaten door ze in elke app op het bestemmingsapparaat te plakken.
  • Unified Notifications: Telefoonmeldingen verschijnen direct in het Windows Action Center. Als je op een melding klikt, wordt de bijbehorende telefoonapp automatisch geopend op het scherm van de pc.
  • File Drop: Sleep eenvoudig bestanden tussen ThinkPhone en PC.
  • App Streaming: Open elke Android-toepassing rechtstreeks op de PC.
  • Geavanceerde Webcam: Profiteer van de krachtige ThinkPhone-camera’s en AI-mogelijkheden en gebruik deze als webcam voor videogesprekken.
  • Instant Hotspot: Maak met één klik verbinding met het internet, rechtstreeks vanaf de PC om gebruik te maken van de 5G-connectiviteit van de ThinkPhone.

Iconische rode knop

Motorola en Microsoft werken ook samen om extra ervaringen mogelijk te maken; waaronder het toevoegen van push-to-talk via de ThinkPhone’s iconische Red Key. Hierdoor kunnen gebruikers direct communiceren op de Walkie Talkie-app via Microsoft Teams. Beide bedrijven werken samen om het gemakkelijker te maken om vanaf elke plek productief te zijn door Windows-desktops rechtstreeks naar de ThinkPhone te streamen. Werknemers kunnen hun ThinkPhone gebruiken om veiliger toegang te krijgen tot hun gepersonaliseerde Windows apps, content en instellingen, zodat ze meer gedaan krijgen, waar ze ook werken.

Krachtpatser

Voor jarenlange topprestaties wordt deze smartphone aangedreven door het Snapdragon® 8+ Gen 1 Mobile Platform. Met dit platform wordt alles direct geopend en verlopen zelfs de zwaarste workflows soepel. Bovendien is ThinkPhone uitgerust met 5G-technologie en Wi-Fi 6E-compatibiliteit, waardoor de kracht van de nieuwe 6GHz Wi-Fi-standaard vrijkomt die de snelste internetsnelheden biedt die momenteel beschikbaar zijn.

ThinkPhone wordt geleverd met een groot 6,6″ FHD+ display en een batterij met meer dan 36 uur batterijduur5. De meegeleverde 68W TurboPower universele oplader geeft gebruikers in slechts enkele minuten opladen, power voor een hele dag. Deze lichtgewicht, draagbare lader is zo krachtig dat hij ook een laptop of elk USB-C-apparaat van stroom kan voorzien.

De ThinkPhone heeft een 50MP Ultra Pixel camera die premium beeldkwaliteit levert bij elk videogesprek, ongeacht de lichtomstandigheden. Deze Ultra Pixel camera is ideaal voor het vastleggen van zelfs de kleinste details door het maken van foto’s met 32x meer focus pixels, en nauwkeuriger beelden van projecten, notities en schetsen – allemaal met ongelooflijke helderheid en detail.

Prijs en beschikbaarheid

De ThinkPhone is vanaf eind januari beschikbaar. Op dat moment wordt de verkoopprijs bekendgemaakt.

Kijk voor meer informatie op motorola.com.