5 manieren waarop de motorola edge 30 pro je prestaties verbetert

edge 30 pro

We leven in een snelle wereld die van ons vereist dat we zo goed mogelijk presteren – of dat nu in ons werk of in ons persoonlijke leven is. De motorola edge 30 pro is bedoeld om je in staat te stellen optimaal te werken, waar ter wereld jij je ook bevindt.

Motorola’s edge 30 pro zit boordevol krachtige functies om een nieuwe dimensie van productiviteit en efficiëntie te ontgrendelen, waaronder het Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform – de snelste en meest geavanceerde processor van Qualcomm Technologies.

Hier zijn onze 5 manieren waarop jouw motorola edge 30 pro je kan helpen jouw prestaties te verbeteren, zodat je altijd een stap voor kunt zijn:

  1. Herontdek hybride werken met Ready For

In de huidige wereld van hybride werken zijn we allemaal op zoek naar manieren om onze prestaties en productiviteit te verbeteren. Met Ready For kun je makkelijk overschakelen naar thuiswerken door je je apparaten zoals een tv of externe monitor via USB of Bluetooth te bedienen. Je kunt bestanden direct tussen de apparaten slepen en neerzetten voor maximaal gemak en efficiëntie, zodat je productief blijft en taken kunt uitvoeren, zelfs wanneer je vanuit jouw luie stoel werkt.

Als het op conference calls aankomt, maakt Ready For het voor je mogelijk om van je smartphone een Full HD-webcam te maken die compatibel is met alle voor webcam geschikte applicaties. Tegelijkertijd kun je al je werk-apps en huidige taken op je tweede monitor zien.

2. Hogere snelheden en snellere resultaten

Om op je best te presteren, moet je snel op de hoogte zijn. Dit omvat snelheid, nauwkeurigheid en nul vertragingstijd. Met de motorola edge 30 pro ervaar je die power dankzij het Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform, de snelste en krachtigste processor van Qualcomm, met razendsnelle 5G-snelheid en de snelste AI-engine ooit.

Hoe helpt mij dit verder vraag je je af? Stel je jezelf eens voor 3 tot 4x snellere prestaties voor van al je apps zonder vertraging bij het schakelen van de ene app naar de andere. Scroll eenvoudig door je apps en ervaar hoe razendsnelle dit werkt. Bovendien geeft de TurboPower-oplaadfunctie een acculading van meer dan 50% in slechts vijftien minuten! Dus geen stress en niet meer wachten tot je smartphone is opgeladen.

3. Word de ultieme fotograaf

Als je je fotografische vaardigheden wilt verbeteren, beschikt de motorola edge 30 pro over de meest intuïtieve camera-gebruikersinterface (UI) ooit. Met de dubbele opnamemodus kun je video opnemen of foto’s maken met twee camera’s tegelijk, zodat je nooit een stukje van de actie hoeft te missen. Met de twee 50 MP-camera’s kun je ook bij minder helder daglicht elk ongelooflijk detail vastleggen, van ultragroothoekopnamen tot extreme close-ups.

Als videograaf worden meer jouw ding is, maak je moeiteloos 8K-video-opnames die zijn vastgelegd in een resolutie van meer dan 26 miljoen pixels – de hoogst mogelijke videoresolutie.

De motorola edge 30 pro-camera heeft ook zijn voordelen bij het werken thuis of op kantoor, omdat hij je papieren documenten kan omzetten in digitale bestanden wanneer je de scanmodus gebruikt. De camera kan de omtrek van elk document herkennen en het vervolgens opslaan als JPEG of PDF – wat is er eenvoudiger?

4. Presteer zelfs na een lange dag

Als je een lange dag op je scherm hebt getypt, probeer dan de Motorola Smart Stylus om de druk van vermoeide handen te verminderen. Altijd binnen handbereik helpt de stylus je bij het markeren, bewerken of navigeren over het scherm, en helpt je bij elke taak die uiterste precisie vereist. Daarnaast kun je je stylus gebruiken om de camera van je telefoon te bedienen of hem als afstandsbediening gebruiken wanneer je met Ready For werkt.

5. Val op met Moto Actions

Optillen om te ontgrendelen, draaien om niet te storen – twee van de Moto Actions op de motorola edge 30 pro die perfect zijn geplaatst om jouw leven gemakkelijker te maken en je te helpen dagelijkse taken moeiteloos uit te voeren. Met slechts een paar simpele bewegingen ontgrendel je je telefoon, krijg je in een flits toegang tot de camera en zet je je zaklamp aan voor die momenten dat je in het donker verlichting nodig hebt. Bekijk hoe eenvoudig ze te activeren zijn en helpen je beter te presteren.

Wil je meer lezen over de motorola edge 30 pro en alle product specificaties bekijken?
Klik dan hier.