3 maal een cadeautip voor onder de kerstboom

Cadeautip

Een mooie versierde kerstboom is niet compleet zonder dat er cadeaus onder liggen! Een smartphone of een paar moto earbuds zijn cadeaus waarmee iedereen dolblij maakt. Maar…… welke moto past nou het beste bij degene waarvoor je opzoek bent? Om je daarbij te helpen, hebben we een aantal cadeautips op een rij gezet.

Cadeautip 1: motorola edge neo

Maak kennis met de smartphone met precies het juiste formaat om grootste ambities na te jagen. motorola edge 30 neo. Met een compact, lichtgewicht design en een filmisch 6,28 inch display ligt het comfortabel in je hand zonder in te leveren op wat het belangrijkste is. Kies uit de nieuwste trendy kleuropties van Pantone, ‘s werelds autoriteit op het gebied van kleur. Ervaar eindeloos entertainment op het OLED-display ondersteund door multidimensionaal Dolby Atmos® geluid. Leg kristalheldere foto’s met hoge resolutie vast in elk licht met een 64 MP-camerasysteem met OIS. Power voor een hele dag in slechts 10 minuten met de 68W TurboPower-oplader. Of laad draadloos op, wel zo handig. Het is tijd voor grote dromen.
1. Compact zonder compromis
2. 6,28 inch 120 Hz display en Dolby Atmos®
3. 64 MP-camerasysteem met Optische Beeldstabilisatie
4. 68W TurboPower-oplader
5. Draadloos opladen
6. Krachtige Snapdragon 695 5G-chipset

Cadeautip 2: motorola edge 30 fusion

Wanneer je grenzen doorbreekt, gebeuren er geweldige dingen. Dit is een cadeautip ,et een bizar dun, perfect gebalanceerd design: de motorola edge 30 fusion is geschikt voor de mooiste avonturen. Ervaar nieuwe ervaringen met eersteklas Snapdragon® prestaties, die de snelheid boosten en de gameplay verbeteren. Verken eindeloos met een 50 MP-camerasysteem die direct focust op alle pixels en OIS. Breng je favoriete entertainment tot leven op een randloze, gebogen 6,55 inch pOLED-display met een vernieuwingsfrequentie van 144 Hz. Power voor de hele dag in slechts 10 minuten, omdat het avontuur soms niet kan wachten. Het is tijd om uit je comfortzone te komen.
1. Bizar dun, perfect gebalanceerd design
2. Eersteklas Snapdragon® 888+ 5G-prestaties
3. 50 MP-camera met directe focus op alle pixels en Optische Beeldstabilisatie
4. Randloze 6,55 inch pOLED-display van 144 Hz
5. 68W TurboPoweroplader
6. Dolby Atmos® geluid van bioscoopkwaliteit
7. Ervaar je smartphone met Ready For

Pantone Color of the Year 2023 editie

Deze maand is een heel speciale editie van de motorola edge 30 fusion verschenen. De motorola edge 30 fusion in de Pantone-kleur van het jaar 2023, Viva Magenta, een onverschrokken tint die door het Pantone Color Institute™ is ontwikkeld je voor het komende jaar en waarmee je een fantastisch cadeau in handen hebt. 

cadeautip 3: motorola edge 30 ultra

Wanneer je over ultra spreekt, komen er nieuwe mogelijkheden in beeld. En dat is het geval bij de motorola edge 30 ultra. Leg je scherpste, mooiste en meest gedetailleerde foto’s vast in elk licht met een 200 MP-camerasysteem, de hoogst beschikbare resolutie op dit moment. Ervaar de snelste, krachtigste Snapdragon® processor, verbeter de gameplay en boost prestaties bij alles wat je doet. Laad op in minuten met ongelooflijke 125W-snelheden, de snelste TurboPower-oplader ooit. Geniet van het schitterende randloze design en de adembenemende weergaven op een volledig indrukwekkend 6,67 inch display van 144 Hz. En bekijk films met Dolby Atmos® geluid van bioscoopkwaliteit. Het is tijd om uit je comfortzone te komen.
1. 200 MP – de hoogste resolutie
2. Toonaangevende Snapdragon® 8+ prestaties
3. 125W – De snelste TurboPower-oplader
4. Schitterend randloos design
5. Randloze 6,67 inch pOLED-display van 144 Hz
6. Dolby Atmos® geluid van bioscoopkwaliteit
7. Ervaar je smartphone met Ready For

Zit er een cadeautip voor je bij? Kijk voor al deze cadeausuggesties op motorola.com of op de website van je favoriete (web)winkel.

Wij wensen je hele fijne feestdagen!

PS. Bekijk ook onze End of Year deals met extra hoge kortingen!