Buitengewone foto’s met de motorola edge 30 ultra en de 200 MP sensor

motorola 200 mp banner

Foto’s zijn ontzettend belangrijk voor iedereen. Het is een galerij aan herinneringen die voor ons het belangrijkst zijn en die we niet willen vergeten. Motorola investeert heel veel tijd in het verbeteren van het vastleggen van deze herinneringen. In de drie imaging labs die over de hele wereld gevestigd zijn, legt men zich continu toe op het voortdurend upgraden van de camerafuncties en het uitbrengen van nieuwe software-updates.

Motorola edge 30 ultra is de juiste tool

Om tot een uitzonderlijke fotokwaliteit te komen heb je eerst goed gereedschap nodig. De motorola edge 30 ultra, de eerste 5G-smartphone met een 200 MP hoofdcamerasensor, is perfecte smartphone om deze beelden mee te maken. Niet alleen vanwege de hoogste resolutie die beschikbaar is voor smartphonecamera’s op dit moment, maar ook vanwege de enorme sensor. Deze is aan de achterzijde naadloos geïntegreerd in de algehele afwerking van het apparaat, zodat het perfect in je hand past.

motorola edge 30 Ultra
motorola edge 30 ultra

Wat er nodig is om een onvergetelijke camera-ervaring te bieden

Je hebt niet zomaar een leuk plaatje want er komt veel kijken bij beeldkwaliteit. Om dat te snappen hebben we de meest belangrijke facetten van fotografie vakkundig geanalyseerd en in de 200 mp camera verwerkt. Deze factoren zijn.

Sensorgrootte bepaalt alles in de camera

Hoe groter de sensor, hoe beter de beeldkwaliteit. De motorola edge 30 ultra bevat een lichtgevoelige 200 mp sensor van 0,82 inch, de grootste sensor van Motorola tot nu toe, die 16x meer licht absorbeert voor kristalheldere foto’s.

Pixelgrootte werkt samen met de grote sensor om situaties met weinig licht te verbeteren.

De grootste pixelgrootte, plus UltraPixel-technologie, betekent afscheid nemen van korreligheid en beeldruis. En het is de eerste camera die 4×4 hybride pixelbinning ondersteunt, waarbij 16 pixels worden samengevoegd tot 1 enorme 2,56 μm ultrapixel, voor te allen tijde ideale lichtomstandigheden.

Toonaangevende resolutie is cruciaal voor levensechte details, en verwacht met de motorola edge 30 ultra het beste in de branche, want het is de eerste 5G-smartphone die wereldwijd een resolutie van 200 MP ondersteunt.

Chipsetmogelijkheden beïnvloeden de beeldverwerking

Dit is essentieel is voor het bereiken van hoogwaardige beelden. De motorola edge 30 ultra stelt nieuwe normen voor mobiele prestaties met de nieuwe Snapdragon 8+ Gen 1 – het nieuwste, meest geavanceerde Snapdragon® mobiele platform1 tot nu toe.
OIS (Optical Image Stabilisation) betekent dat u kunt vertrouwen op vloeiende beelden zonder ongewenste bewegingen wanneer u dit apparaat gebruikt.

De hardware die alle verwachtingen overtreft

Motorola heeft deze elementen en meer verwerkt in de motorola edge 30 ultra, waarbij de hoogste resolutie in de industrie wordt gecombineerd met de grootste sensor in een processor met hoge capaciteit, zodat je je kunt verheugen op ongelooflijke rijkdom, scherpte en definitie in elk beeld.

Een 200MP foto gemaakt met de motorola edge 30 ultra

De 50 MP Ultrawide en de Macro hybride sensor doen exact het tegenovergestelde maar werken daarom zo goed samen. Je kunt er aan de ene kant een foto mee uitbreiden of er juist mee op details inzoomen. dat laatste doe je met een resolutie van 50 mp en zonder verlies aan kwaliteit.

Ultra-wide gemaakt met de motorola edge 30 ultra
Makro opname gemaakt met de motorola edge 30 ultra

Met de portretmodus en de 12 MP telefotosensor heb je toegang tot 35 mm-, 50 mm- en 85 mm-lensopties voor een professionele, DSLR-achtige ervaring met behoud van een vervagingseffect op een natuurlijke, verfijnde manier. In tegenstelling tot traditionele methoden voor portretfoto’s met een smartphone, kun je genieten van een telelens die meer mooiere foto’s van mensen maakt door gezichtsvervorming te voorkomen.

12MP Telephoto sensor gemaakt met de motorola edge 30 ultra

Als dat niet genoeg is, probeer dan je telefoon om te draaien voor een 60 MP Quad Pixel selfie-camera, een van de selfie-sensoren met de hoogste resolutie die beschikbaar is in een smartphone.

60MP Quad Pixel selfie cam gemaakt met de motorola edge 30 ultra

De software die elk moment tot leven brengt

Motorola begrijpt dat kleur en hooglichten cruciaal zijn voor het leveren van opvallende afbeeldingen en ontdekte tijdens haar wereldwijde onderzoek dat ongeveer 80% van de mensen de voorkeur geeft aan warmere tinten en levendigere kleuren in hun foto’s.
Daarom heeft Motorola een nieuwe strategie geïmplementeerd bij het aanpassen van beeldcomponenten, waardoor kleuren realistischer en duidelijker worden binnen de elementen van de scène. Door HDR-technologie te combineren met kunstmatige intelligentie, is de motorola edge 30 ultra in staat om beelden te produceren met levendige kleuren, hooglichten, schaduwen en perfect uitgebalanceerde details, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden en complexe scenario’s.
Bovendien kun je nu de actie vastleggen in 8K en HDR10+-opnamen in 4K ondersteunen, voor verbluffende video’s met een verbeterd dynamisch bereik, minder artefacten en meer dan een miljard kleuren.

Geschoten met motorola edge 30 ultra

Bovendien heeft Motorola zijn camera-indeling verbeterd om de camera-ervaring van de gebruiker te optimaliseren; automatische nachtzichtmodus is toegevoegd aan zowel de achter- als de camera aan de voorkant en de camera voor apps van derden is verfijnd, zodat je elke keer je perfecte foto kunt maken.

Night Vision gemaakt met de motorola edge 30 ultra

De motorola edge 30 ultra is hier verkrijgbaar.