Maak je klaar voor een ongelofelijke (audio) visuele ervaring met de nieuwe moto g52

moto g52

Maak kennis met de nieuwe moto g52, de nieuwste toevoeging aan de moto g-familie. Motorola’s nieuwe toestel brengt een ongelooflijke entertainmentervaring dankzij het ultrabrede OLED-scherm en beschikt over twee grote stereo speakers die worden aangestuurd door Dolby Atmos-technologie. Bovendien heeft het nieuwe toestel een drievoudig camerasysteem en een batterij met een lange gebruiksduur.

De moto g52 springt er uit met het design

De moto g52 is een van de dunste smartphones in zijn categorie en wordt geleverd in drie elegante kleuren: Charcoal Grey, Porcelain White en Glacier Blue. Dit  design is nog maar het begin: met Motorola’s nieuwe smartphone genieten gebruikers van een ultrabreed 6,6″ OLED 90 Hz scherm met een hogere verversingssnelheid. Verder zijn beelden opmerkelijk scherp en gedetailleerd zonder pixelvorming door Full HD + resolutie.

moto g52

Met de twee grote Dolby Atmos-luidsprekers, ervaren gebruikers hun favoriete programma’s of films met een voller, multidimensionaal geluid. Zij profiteren van de mogelijkheid om muziek met meer diepte en helderheid te beluisteren, waardoor ze dichter bij de artiesten komen waar ze van houden.

Ga creatief aan de slag met de camera

Laat je creatieve kant de vrije loop met het complete drievoudige camerasysteem met vier verbazingwekkende ervaringen. De 50MP¹ sensor van de hoofdcamera met Quad Pixel-technologie helpt gebruikers de meest belangrijke momenten vast te leggen door scherpere foto’s te maken bij weinig licht. Ook kunnen gebruikers dichter bij de actie komen met de speciale Macro Vision-camera, zonder ook maar één detail te missen. Dat is nog niet alles: de ultrabrede + dieptesensor biedt twee ongelooflijke perspectieven: ultrabreed, perfect voor het vastleggen van familiefoto’s, en een dieptesensor die samenwerkt met de hoofdcamera om de achtergrond automatisch onscherp te maken voor professioneel ogende portretten. Als klap op de vuurpijl biedt de 16MP camera aan de voorzijde een klein diafragma met een grote scherptediepte, zodat gebruikers meer van de omgeving kunnen zien en delen.

Om de langdurige prestaties van de telefoon te maximaliseren, is de moto g52 uitgerust met het Snapdragon® 680 Mobile Platform die meer dan 20% betere  prestaties2 levert in vergelijking met het platform van de vorige generatie. Verder kunnen gebruikers met TurboPower™ 30 snel opladen dankzij de 5000 mAh batterij.3

moto g52

Een innovatieve software-ervaring

Bovendien draait de moto g52 op een schone versie van Android 12, inclusief functies zoals het privacy dashboard, dat gebruikers een duidelijk en uitgebreid overzicht geeft van wanneer apps toegang hebben gehad tot de locatie, camera of microfoon van hun toestel, waardoor het eenvoudig is om toestemmingen te beheren. Met deze functies, plus het nieuwste en beste van Material You in combinatie met My UX, kunnen gebruikers hun telefoon instellen naar hun unieke wensen.

moto g52

Beschikbaarheid en prijs

De moto g52 is beschikbaar in Nederland vanaf  249,99 euro. Het toestel is beschikbaar vanaf medio mei in de kleuren Charcoal Grey, Metallic White en Glacier Blue.