Officieel partnership met Sofia Kenin – top vijf-tennisster ter wereld

Sofia Kenin

Motorola is verheugd om een nieuwe samenwerking aan te kondigen met Sofia Kenin, top vijf-tennisster in de wereld. Het is Kenins eerste grote wereldwijde samenwerking sinds het begin van haar professionele tenniscarrière op 16-jarige leeftijd.

motorola razr 5G

Als onderdeel van deze samenwerking zal Sofia Kenin het iconische Motorola “batwing” logo dragen op haar tenue en warming-up jacket voor alle wedstrijden en evenementen. Daarnaast zal de 22-jarige Amerikaanse tennisspeelster tijdens het partnerschip gebruik maken van de iconische motorola razr 5G. De innovatieve smartphone met het vouwbare beeldscherm dat met gemak in elke zak of handtas past.

Sofia Kenin

“Ik ben vereerd om samen te werken met Motorola voor het komende seizoen,” aldus Kenin. “Het is geweldig om de betrokkenheid van Motorola bij tennis te zien groeien in de afgelopen jaren. Ik ben verheugd om officieel deel uit te maken van team Moto.”

Het is geen geheim dat Sofia Kenin zich heeft bewezen als een belangrijke kanshebber in de competitie. Motorola is er trots op dat zo’n sterke en inspirerende vrouwelijke atlete het iconische merk en de gedeelde passie voor succes vertegenwoordigt. Naast andere partnerships zoals met de Brooklyn Nets, is Motorola blij Sofia te mogen verwelkomen in de Motorola-familie. Samen met miljoenen Motorola smartphone gebruikers kijken wij ernaar uit om spannende momenten te creëren en te delen met trouwe fans over de hele wereld.

Sofia Kenin is momenteel de nummer 4 op de WTA singles ranglijst. Ze begon het 2020-seizoen met het winnen van haar eerste Grand Slam-kampioenschap in januari, gevolgd door verschillende prijzen en successen gedurende het jaar. Sofia werd op het einde van het seizoen uitgeroepen tot de WTA Player of the Year 2020. Haar eerste grote optreden van 2021 vindt volgende week plaats op de eerste Grand Slam van het jaar, waar ze haar kampioenstitel zal verdedigen.

Instagram

Wil je Sofia volgen op Instagram?  Klik hier!

Sofia Kenin