Motorola steunt Nederlandse talenten tijdens King of the Court

King of the Court

Van 9 t/m 12 september vindt in het centrum van Utrecht het spectaculaire King of the Court plaatst. Deze variant van beachvolleybal staat garant voor spektakel, entertainment en vooral prachtige sport.

Motorola heeft zich als sponsor verbonden aan dit evenement en zijn we niet alleen zichtbaar en hoorbaar aanwezig maar ondersteunen we tijdens dit evenement ook de twee talententeams Katja Stam / Raïsa Schoon en Jasper Bouter / Ruben Penninga.

King of the Court

 Van links naar rechts Jasper Bouter, Ruben Penninga, Raisa Schoon en Katja Stam.

Beide teams zijn Nederlands kampioen beachvolleybal en zijn uitdagers van de gevestigde wereldorde die ook in Utrecht aanwezig zal zijn. Wij zien hierin een mooie parallel met Motorola want ook wij zijn challengers van de gevestigde orde in de smartphonemarkt.

Ook de innovatie in de beachvolleybalsport die tot uiting komt in King of the Court hoort bij het merk Motorola. De snelheid van de sport en de toegankelijkheid van de sport past bij de ontwikkelingen op het gebied van 5G. Met het thema ‘UItraspeed for All’ hebben we met de motorola edge 5G en de moto g 5G plus twee fantastisch toestellen die gebruik kunnen maken van de supersnelle 5G verbinding.

King of the Court

Katja Stam met haar moto g 5G plus

Wij zullen de twee talententeams tijdens het driedaagse evenement volgen met dagelijkse updates via onder andere ons Instagram account Motorola_nl. De twee teams zullen met hun moto g 5G plus ons een kijkje geven in het leven van een topsporter.

Volg de teams tijdens King of the  Court

Naast dat je Katja Stam / Raïsa Schoon en Jasper Bouter / Ruben Penninga kunt volgen via social media kun je alle wedstrijden ook bekijken op internet via KingoftheCourt.comYouTube en via de gratis kanalen van Ziggo.

Wil je er zelf bij zijn om onze talententeams aan te moedigen dan ben je welkom in het Coronaproof-stadion dat speciaal voor dit evenement wordt gebouwd op het Jaarbeursplein in Utrecht.

Wat is King of the Court?

Net als Beachvolleybal wordt King of  the Court gespeeld op het mulle zand. Waar een reguliere wedstrijd plaats vindt tussen 2 teams van 2 spelers zijn dat er tijdens King of the Court maar liefst 5 teams!

Het volleybalveld wordt verdeeld in twee stukken. Het team dat op het King-gedeelte staat kan een punt scoren door een ralley te winnen. Daartegenover staan de uitdagers die op hun beurt naar het King-gedeelte kunnen verhuizen door een ralley te winnen. Verlies je dan moet je plaats maken voor een van de andere teams en weer achteraan aansluiten.

De eerst ronde duurt 20 minuten en alle 5 teams doen mee. Het team met de minste punten valt af waarna de tweede ronde van 16 minuten met 4 teams begint. De finale ronde zal met drie teams worden gespeeld en het eerste team dat 15 punten scoort wint de wedstrijd.

Grote namen uit de DJ wereld

Naast de sport is er uiteraard ook een volle bak entertainment aanwezig! Zo zullen enkele van de beste DJ’s ter wereld een fantastische line up vormen tijdens King of the Court! Op vrijdag zal @feddelegrand live performen en op zaterdag zijn @sunneryjamesryanmarciano aanwezig bij King of the Court om een waanzinnige show neer te zetten.

Volg alle actie tijdens King of the Court op InstagramFacebook en Youtube.

Lees meer op de site van King of the Court.