Hello razr 2022, we hebben op je gewacht

motorola-razr 2022

Wanneer het gaat om vouwbare toestellen loopt motorola al een tijdje mee. De iconische razr werd uit de archiven gehaald en nieuw leven ingeblazen met een vouwbaar scherm. Vandaag presenteren we de derde versie van deze prachtige smartphone, motorola razr 2022.

motorola razr 2022, de nieuwe standaard

Deze 2022-versie verbetert de eerdere versies op heel veel fronten, dit naar aanleiding van eigen ontwikkelingen en de feedback van de gebruikers. Dit toestel beschikt nu over de meest geavanceerde camera ooit in een toestel met een vouwbaar scherm en heeft een krachtige accu.

motorola-razr-2022-mijnmoto

Design

De motorola razr 2022 heeft een compact ontwerp en valt op door zijn minimalistisch design. De buitenkant heeft een matte afwerking en omdat de razr 2022 opvouwt tot een compact formaat past deze makkelijk in een broekzak of tas.

Opgevouwen maak je gebruik van het 2,7″ interactief Quick View-display waarop je alle meldingen kunt bekijken, berichten kunt lezen en versturen, foto’s kunt maken, en betalingen kunt doen zonder je telefoon te openen.

Scherm

Als je de razr opent krijg je een adembenemend 6,7″ FHD+ P-OLED-scherm te zien. Dit grote scherm heeft een krachtige refresh-frequenties tot 144 Hz. Hiermee bekijk je nog beter video’s en spelen games nog soepeler af op je beeldscherm.

Het opnieuw ontworpen scharnier zorgt ervoor dat je de twee schermen optimaal kunt benutten. Door di nieuwe scharnier kun je het apparaat openen in Flex View. Zo kan het toestel op zichzelf staan in meerdere hoeken om handsfree te werken en gamen. Wanneer je de razr 2022 helemaal open klapt dan kun je de plitscreen-functie gebruiken met meerdere geopende apps. Bekijk een video en app je vrienden terwijl je aan het koken bent, of gebruik het als een statief om prachtige handsfree selfies of groepsfoto’s te maken. Je kunt hem zelfs ‘s nachts open houden en het Quick View-scherm gebruiken als wekker.

Vlaggenschipcamera

Een camera is belangrijk in een smartphone, en ook bij de motorola razr 2022 is daar veel aandacht aan besteed. De 50MP hoofdcamerasensor heeft extra grote pixels, deze nemen meer licht op en dat heb je nodig wanneer je foto’s neemt bij weinig licht. Ook het scherpstellen bij weinig licht gaat veel sneller dan voorheen door de Instant All-Pixel Focus voor snellere, nauwkeurigere prestaties bij elk licht. Ook maak je gebruik van OIS en dat staat voor Optical Image Stabilisation . Deze functie haalt ongewenste trillingen en bewegingen uit je video en foto’s voor een strakker resultaat.

Je brengt tot 4 keer meer in beeld met de de 13MP ultrawide camera en de macro vision-sensor zorgt ervoor dat onderwerpen tot 3,5x dichter bij jou komen dan een een standaardlens. Natuurlijk maak je ook gave video’s in hoge resolutie tot wel 8K.

Selfies

Voor de selfies gebruik je alle camera’s samen met het Quick View-scherm. Heb je meer ruimte nodig voor bijvoorbeeld een videogesprek dan klap je gewoon het toestel open.

Topprestaties in een compact formaat

De wereld gaat snel en jij ook. Daarom is dit toestel uitgerust met de nieuwste Snapdragon® chipset. De Snapdragon 8 + Gen 1 is Qualcomm’s snelste en meest krachtige processor ooit waardoor je acties soepel zijn en belangrijke ervaringen in het hele apparaat ge-update worden zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur van de batterij. De snelheid zit niet alleen in de chipset maar ook in de verbinding van 5G.

Kracht kost energie en daarom heeft motorola een accu in de razr 2022 gezet die 1,25 keer groter is dan zijn voorganger en met de TurboPower snellader van 30 watt laadt je nog sneller op.

De Om ervoor te zorgen dat je kunt blijven genieten van het draadloze leven is de duurzame batterij 1,25x groter dan de vorige generatie en laad je 2x sneller op met de 30W TurboPower™, die uren stroom geeft in slechts enkele minuten opladen.

motorola razr 2022, vouwbaar, compact en toch ontzettend compleet

Wat er in dit compacte maar toch grote apparaat aan techniek voor handen is, is ongelofelijk. We spraken al over het maken van foto’s en het bekijken van beelden, maar ook aan de audio is gedacht

De ruimtelijke geluidservaring van Dolby Atmos® zorgt voor een meeslepende entertainmentervaring. Of je nu luistert via de twee grote stereospeakers van de telefoon of een koptelefoon, voel de verbeterde bas, zang en helderheid van al je favoriete content in Dolby Atmos. Voor opnames en telefoongesprekken maak je gebruik van de eerste triple array microfoon3 op een opvouwbare telefoon voor feilloos, consistent geluid en helderheid.

Door Ready For haal je nu meer uit je motorola dan met wek ander toestel dan ook, en dat geld ook voor de motorola razr 2022. Je kunt dit toestel ook verbinden met een groot scherm en daarop werken, maar er is meer. Gebruik razr bijvoorbeeld als een draadloze muis of trackpad terwijl je mobiel gamen naar het grote scherm brengt, of klap razr gewoon in statiefweergave en zie er op je best uit op de webcam.