De nieuwe moto g82 5G bied je meer dan een miljard kleurtinten

Maak kennis met de moto g82 5G, de nieuwste toevoeging aan de moto g-familie. De telefoon heeft opvallende visuele en audio-ervaringen en is razendsnel. De moto g82 5G heeft het meest geavanceerde scherm in de moto g-familie, en wordt ook geleverd met multidimensionaal Dolby Atmos®-geluid en stereoluidsprekers, een camerasysteem dat vastlegt wat belangrijk is, en een batterij die dit allemaal mogelijk maakt.

De moto g82 5G heeft een 6,6″ Full HD+ pOLED-scherm met meer dan een miljard kleurtinten, 10-bits kleurdiepte en 64x meer kleurencombinaties dan 8-bits schermen. Plus, de Night Light-modus beschermt je ogen tijdens het kijken van films of het gamen met weinig bewegingsonscherpte.

Met een ultrasnelle verversingssnelheid van 120 Hz geniet je van een soepele en vloeiende weergave. Voor een nog betere ervaring zijn er de Dolby Atmos® dubbele stereoluidsprekers. Creëer je persoonlijke concert met de slimme eindversterker, voor een nog beter geluid en hoger volume. De enorme batterij van 5000 mAh zorgt ervoor dat je urenlang kunt luisteren, chatten en spelen. Als je telefoon bijna leeg is, laad je met de TurboPower™ 30 op in een mum van tijd.

Leg het leven vanuit elke hoek vast

De moto g82 5G heeft een 50 MP-camera met Quad Pixel-technologie, een 8 MP 2-in-1 camera met een ultragroothoeklens en dieptesensor voor twee unieke perspectieven, en een 2 MP Macro Vision-camera voor de kleinste details. Daarnaast is er een 16 MP selfiecamera met Dual Capture-modus, zodat de camera aan de achterzijde en selfiecamera tegelijkertijd kunnen opnemen. Als het donker is heb je de nachtzichtmodus voor een goede helderheid. Optical Image Stabilization (OIS)-technologie maakt scherpe foto’s bij weinig licht zonder ongewenste trillingen.

Doe het allemaal met supersnelle 5G1-snelheden

Uitgerust met het Snapdragon® 695 mobiele platform, heeft de moto g82 5G tot 30%2 snellere prestaties voor soepel gamen, betrouwbare 5G-streaming en fotografie op professioneel niveau met vrijwel geen buffering.

De nieuwste software en beveiliging

De moto g82 5G bevat een schone versie van Android 12, die een nog persoonlijkere, veilige en moeiteloze ervaring biedt. Met het privacydashboard hebben gebruikers een duidelijk en uitgebreid overzicht van wanneer apps toegang hebben gekregen tot hun toestellocatie, camera of microfoon, waardoor het eenvoudig is om machtigingen te beheren. Het toestel wordt ook geleverd met ThinkShield for Mobile, dat verschillende beschermingslagen biedt om ervoor te zorgen dat de gegevens op het apparaat veilig zijn. En voor de gamers, met het nieuwe Android-besturingssysteem hoef je niet te wachten tot je favoriete games zijn gedownload om te beginnen met spelen.

Met My UX heb je ook meer controle over je toestel en ervaringen, of het nu gaat om het aanpassen van je entertainmentinstellingen, het wijzigen van kleuren en lettertypen of het gebruik van gebaren om dagelijkse interacties gemakkelijker te maken.

Beschikbaarheid

De moto g82 5G is beschikbaar voor een adviesprijs van € 329,99 euro in de kleur Meteorite Grey en vooralsnog exclusief op motorola.com ook in de kleur White Lily.