Haal meer uit het leven met de moto g30

Haal meer uit het leven met de moto g30

In deze snel veranderende wereld blijft Motorola slimme technologieën transformeren en de grenzen in de mobiele industrie verleggen. Vandaag start een nieuw tijdperk voor de moto g – familie met de aankondiging van de nieuwe moto g30. Een betaalbare nieuwe smartphone met een pure Android ervaring die uitblinkt in uitzonderlijke kwaliteit en premium functies. De verbeterde ervaringen zoals uitstekende camerasystemen en schitterende prestaties liggen nu binnen handbereik. Met de moto g30 introduceren wij unieke voordelen die andere mid-tier smartphones omver blaast voorzien van een grote batterij zodat je een hele dag lang volledig kunnen genieten van deze verbeterde ervaringen.

Wil je scherpe en heldere foto’s? You got it, met het quad-camerasysteem op de moto g30

De nieuwe moto g30 combineert een camerasysteem en een ongelofelijke kijkervaring met nog meer opslag. Het 64 MP quad camerasysteem met ultrahoge resolutie biedt scherpere, helderdere beelden in hoge resolutie vanuit elke hoek. De Quad Pixel-technologie zorgt ervoor dat je opnames scherp en helder zijn dankzij 4x de gevoeligheid bij weinig licht. Daarnaast kan je ook overschakelen op de Night Vision-modus voor levendige foto’s met een verbluffende helderheid en nauwkeurigere kleuren bij minder gunstige lichtomstandigheden. Dankzij de 118° ultragroothoeklens past er 4x meer in het kader in vergelijking met een standaard 78° lens. Hiermee leg het leven precies zo vast als jij het ziet. De speciale Macro Vision-camera brengt je 4x dichter bij je onderwerp, zodat je de kleine details ziet die je anders met een standaardlens zou missen. Of het nu gaat om een natuurfoto of een close-up van je lievelingsgerecht. Vervaag de achtergrond van je foto’s met instelbare intensiteit voor professioneel ogende portretten met de dieptesensor. En maak overdag of ’s avonds Instagram-waardige selfies met de 13 MP selfiecamera aan de voorzijde.

moto g30

Breng je games, films en videochats tot leven op een prachtig 6,5″ Max Vision HD+ beeldscherm. Met een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz, die je normaal alleen in dure smartphones aantreft, merk je minder vertraging waardoor je jouw games, video’s en het scrollen als veel prettiger ervaart. En met 128 GB ingebouwde opslagruimte1 heb je genoeg ruimte voor foto’s, films, muziek, apps en favoriete games. Als je ooit meer opslagruimte nodig hebt, kun je tot 512 GB toevoegen met een microSD-kaart.2

Leef je beste leven zonder je zorgen te maken over hoe lang je batterij meegaat. De enorme 5000 mAh batterij in de moto g30 geeft je meer dan twee dagen batterijduur op een enkele lading3. Stream tot 159 uur muziek. Stream tot 18 uur video’s. Of surf op internet tot wel 16 uur lang. Plus, de TurboPower™ 20 geeft je tot 12 uur batterijtijd in slechts 20 minuten opladen, zodat je nooit hoeft te wachten op de power die je nodig hebt.4

Het Qualcomm® Snapdragon™ 662 Mobile Platform verbetert de prestaties, zodat je moeiteloos kunt bewerken, snel kunt delen en kunt genieten van games en video’s met vloeiende, levendige graphics. En met tot wel 4 GB RAM kun je heen en weer schakelen tussen apps zonder ook maar iets te missen.

Handige software-innovaties

Motorola’s My UX is een uitgebreide set van tools die voortbouwt op Google’s Android, en jou met de moto g30 in staat stelt om muziek, video’s, games en toestelthema’s naar een hoger niveau met aangepaste instellingen. Naast favoriete gebaren van de fans zoals het inschakelen van de zaklamp door eenvoudig te schudden of het starten van de camera met een draai van een pols. Maar je kunt nu ook het scherm splitsen via een simpele veegbeweging zodat je nog meer kan doen. Bekijk een video en chat tegelijkertijd met een vriend, of werk aan meerdere documenten tegelijk.

My UX staat een pure Android-ervaring niet in de weg, zodat je kunt genieten van de volledige kracht van Android 11 zonder onhandige softwareskins of dubbele apps. Ontdek beter conversatiebeheer in messaging-apps, verbeterde controle over aangesloten apparaten en een meer hands-on benadering van gegevens privacy in deze opwindende update van Google. Android 11 brengt ook nieuwe en verbeterde toegankelijkheidsfuncties voor Moto-fans, waaronder snellere en eenvoudigere spraaktoegang en assistent-gestuurde snelkoppelingen.

Beschikbaarheid & prijzen

De moto g30 is vanaf april beschikbaar in Nederland met een adviesverkoopsprijs van slecht 179.99 euro in de kleuren Pastel Sky en Phantom Black.

Alle product specificaties en meer, vind je op motorola.com

1 De beschikbare gebruikersopslagruimte is kleiner door vooraf geladen software, besturingssysteem en andere functies die een deel van deze capaciteit gebruiken; kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd als gevolg van software-updates.

 2 Ondersteunt tot 512 GB microSD-kaart, microSD-kaarten afzonderlijk verkrijgbaar. Inhoud met DRM-beperkingen kan mogelijk niet naar de kaart worden verplaatst.

 3 Alle beweringen over de levensduur van de batterij zijn bij benadering en gebaseerd op de mediane gebruiker die is getest in een gemengd gebruiksprofiel (dat zowel gebruik als stand-bytijd omvat) onder optimale netwerkomstandigheden. De werkelijke prestaties van de batterij kunnen variëren en zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder signaalsterkte, netwerk- en toestelinstellingen, temperatuur, toestand van de batterij en gebruikspatronen.

 4 De batterij moet bijna leeg zijn; de oplaadsnelheid neemt af naarmate het opladen vordert.  Alle beweringen over de levensduur van de batterij zijn bij benadering en gebaseerd op de mediane gebruiker die is getest in een gemengd gebruiksprofiel (dat zowel gebruik als stand-bytijd omvat) onder optimale netwerkomstandigheden. De werkelijke prestaties van de batterij kunnen variëren en zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder signaalsterkte, netwerk- en apparaatinstellingen, temperatuur, toestand van de batterij en gebruikspatronen.