Gratis geheugenkaart voor al je foto’s en video’s

Gratis geheugenkaart voor al je foto’s en video’s

Koop je nu bij één van de onderstaande retailer een moto e20 of moto e40 dan ontvang je er tijdelijk een 64GB geheugenkaart bij cadeau. Zo heb je meer dan voldoende opslagcapaciteit voor al je entertainment, foto’s en video’s.

Laat je fantasie de vrijeloop met moto e40

Met de moto e40 kun je creatief zijn zoals nooit tevoren. Met een drievoudig camerasysteem van 48 MP2 kun je overdag en ‘s avonds scherpere, helderdere foto‘s en video‘s maken, onder alle omstandigheden en met weinig licht. Je zult versteld staan van de 38% snellere prestaties van de speciaal ontworpen octa-coreprocessor. Bekijk je schitterende creaties op een ultrabreed HD+-scherm van 6,5 inch. Het beeldscherm heeft een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz en omdat er nauwelijks sprake van ‘lag‘ is, hoef je nooit iets te missen. Bovendien kun je de telefoon meer dan 40 uur 1 gebruiken na één keer opladen. Als je vragen hebt, kun je met 1 tikje antwoord krijgen van de Google Assistent 4. Laat je fantasie de vrije loop met de moto e40.

Haal meer uit je entertainment met moto e20

Toe aan een ongekend niveau van entertainment? Dan is de moto e20 iets voor jou. Op het ultrabrede Max Vision HD+-beeIdscherm van 6,5 inch komen je favoriete films en videochats tot leven. Dankzij de octa- coreprocessor voel je de supersnelle responsiviteit van de telefoon bij elke aanraking, tik en swipe. Bovendien kun je de telefoon snel ontgrendelen met alleen je vingerafdruk. Met het dual-camerasysteem met snelle scherpstelling dat is voorzien van kunstmatige intelligentie (AI), maak je professionele foto’s en mis je geen moment. En met de 4000 mAh-accu heb je dag en nacht plezier van deze telefoon.

Tijdelijk met een 64GB geheugenkaart

Wanneer je tot en met 3 april een moto e20 of moto e40 koopt, dan ontvang je daar van ons een extraatje bij cadeau! Namelijk een 64GB geheugenkaart.


– moto e20
– moto e40

– moto e20
– moto e40

Belsimpel logo

– moto e20
– moto e40


– moto e40

– moto e20
– moto e40

mediamarkt

– moto e20
– moto e40

– moto e40


– moto e20

Jouw geheugenkaart claimen?

Na aankoop vraag je de 64GB geheugenkaart aan via LoveMotorola