De nieuwe periscoop-stijl lens met 50X Super Zoom

periscoop-stijl lens met 50X

Met zijn nieuwe periscoop-stijl lens met 50X high-res zoom legt de motorola edge 20 pro verbazingwekkende details vast vanaf ongelooflijke afstanden.

De motorola edge-familie evolueert mee met de smartphone gebruikers. De nieuwe reeks van smartphones levert toonaangevende functies die technologie binnen ieders handbereik geeft waarmee je creatief je eigen ‘edge’ kunt opzoeken. Motorola heeft zich gericht op het verbeteren van de camerafuncties in de motorola edge 20-familie, omdat we weten dat jij steeds meer vertrouwt op de camera van je smartphone.  Het delen van ervaringen aan de hand van foto’s en video’s geeft een meer betekenisvolle manier om contact met elkaar in te vullen.

Alle toestellen in de nieuwe motorola edge 20-familie beschikt over een 108MP hoofdcamera met Ultra Pixel technologie die ongelooflijk scherpe en heldere beelden levert. Ze doen dat zelfs in de meest uitdagende lichtomstandigheden dankzij de 9 keer grotere ultra pixels, waardoor je 9 keer meer lichtgevoeligheid krijgt.

De motorola edge 20 promotorola edge 20 en motorola edge 20 lite helpen je ook om het meeste uit elk moment te halen dankzij de ultrawijdhoeklens waarmee je 4 keer meer van de scène in het kader kunt plaatsen en iedereen in de groepsfoto past. De ingebouwde MacroVision brengt je tot 5 keer dichter bij je onderwerp, tot op een afstand van 3cm, zodat je al die fijne details met nog meer helderheid kunt vastleggen.

Maak video-opnamen in 4K-resolutie met adembenemende kwaliteit en neem dag en nacht Instagram-waardige selfies, zowel binnen als buiten, met de 32-Megapixel selfiecamera aan de voorzijde. Quad Pixel-technologie biedt 4x meer lichtgevoeligheid, en met nieuwe functies die automatisch de belichting aanpassen en ongelijkmatige huidtinten egaliseren, zie je er altijd op je best uit.

Periscoop-stijl super zoom camera

periscoop-stijl lens met 50X

De motorola edge 20 pro is voorzien van Motorola’s eerste periscoop-stijl telelens ooit, een functie die zelden wordt gezien in deze klasse. De periscoop-stijl lens buigt het licht 90-graden voor superieure helderheid vanop 5 keer de afstand. Om een high-res optische zoom te bereiken, moet de camera verder weg scherpstellen. Daartoe moeten de lenselementen in de cameramodule verder uit elkaar staan.

Normaal zou dit betekenen dat de camera uit de telefoon moet steken, maar met een nieuwe technologie genaamd “gevouwen optiek”, ligt de periscoop-stijl lens van de camera zijwaarts in de telefoon, waarbij gebruik wordt gemaakt van een prisma om het licht in een hoek van 90 graden te “vouwen”. Dit biedt veel meer ruimte voor de lenselementen, en stelt gebruikers in staat om scherp te stellen vanop nog grotere afstanden.

Verbeterde zoomkwaliteit

Bevende handen hoeven tijdens het gebruiken van de periscoop-stijl lens niet te leiden tot wazige foto’s. De optische beeldstabilisatie (OIS) op de zoomcamera compenseert automatisch tegen onscherpe foto’s en video’s als gevolg van ongewenste camerabewegingen. Dus zelfs als je heel ver inzoomt, komen helderheid en details nog naar voren. De optische zoom helpt ook de kwaliteit van de digitale zoom te verbeteren, zodat gebruikers verder kunnen zoomen zonder dat de kwaliteit afneemt.

periscoop-stijl lens met 50X
periscoop-stijl lens met 50X

Intuïtieve Zoom UI

Bij het zoomen voorbij 10 keer, toont de nieuwe zoom-gebruikersinterface een klein venster dat het grotere gezichtsveld behoudt. Zo blijf je steeds op dezelfde plaats in de foto staan, zelfs bij het uitvoeren van een verre digitale zoom. Deze zoom maakt ook gebruik van een elektronische stabilisatietechniek om de natuurlijke trillingen te verminderen die ontstaan als je de telefoon in je hand houdt.

motorola edge 20 pro

De motorola edge 20 pro introduceert met de periscoop-stijl lens tot 50 keer Super Zoom, waarmee details vanaf ongelooflijke afstanden met een ongelooflijke helderheid worden vastgelegd. Het levert ook een nieuwe 108MP hoofdcamera voor uitstekende kwaliteit, één van de grootste camerasensoren ooit op 1/1.5″ optisch formaat. De motorola edge 20 pro kan ook video opnemen in ongelooflijke 8K-resolutie voor cinematische kwaliteit, een primeur voor Motorola!

motorola edge 20

Wees klaar voor elk moment, of het nu ver weg is of van heel dichtbij met de motorola edge 20. Maak foto’s en video’s van hoge kwaliteit met Ultra Pixel-technologie en 30x Super Zoom. Maak kristalheldere foto’s vanaf 3 keer de afstand met een speciale telelens. Dankzij de optische zoom met hoge resolutie kun je van veraf scherpstellen zonder aan helderheid in te boeten, of nog verder gaan en details vastleggen met 30 keer Super Zoom.

Er is nog meer

Motorola blijft nieuwe tools en functies introduceren die het vastleggen van je beste foto’s gemakkelijker maken dan ooit.

Audio Zoom gebruikt geavanceerde microfoons om het geluid van je onderwerp vast te leggen en omgevingsgeluiden en stemmen weg te filteren, zodat je video’s nu alleen het bedoelde geluid bevatten.

Met de Dual Capture-modus kun je met twee camera’s tegelijk video opnemen of foto’s maken, zodat je zowel jezelf als je onderwerp vastlegt en niets van de actie – of je reactie – hoeft te missen.

Vertraag de actie tot 960 high-definition frames per seconde met Super Slomotion, 4 keer langzamer dan vorige Motorola-telefoons. Neem de dingen op die je ogen niet kunnen zien, en maak video’s met een geheel nieuw perspectief.

Met AI-functies, waaronder Auto Smile Capture, en Smart Composition, wordt fotograferen als een pro een fluitje van een cent. Nieuw op de edge is het Low Light AI Selfie algoritme dat schaduwen oplicht, korreligheid vermindert, en de kleur verbetert. Het beste deel? Je hoeft niet na te denken over het schakelen naar een modus bij weinig licht. Het toestel doet het denkwerk voor je en schakelt dit automatisch in. Deze functie werkt vóór de opname in de zoeker, dus het is veel gemakkelijker om jezelf te zien als je je opmaakt voor een selfie.

Als je het nog handiger wilt, kun je de ultieme controle krijgen met de Pro-modus. Hiermee kun je instellingen aanpassen die je normaal op een professionele spiegelreflexcamera vindt, zoals witbalans, sluitertijd, ISO, belichtingscompensatie en scherpstelling.

Zet papieren documenten om in digitale bestanden met de Scanmodus. De camera herkent de omtrek van elk document, dat je ook kunt aanpassen, en slaat vervolgens een JPEG- of PDF-bestand op dat je kunt delen met vrienden of collega’s.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste productinnovaties, promoties en event?
Schrijf je dan vandaag nog in voor onze MotoMails.

Of volg ons op Instagram en Facebook.