Motorola lanceert premium edge 20 familie

Edge 20 familie Motorola

Op zoek naar een geavanceerd camerasysteem, ongelooflijke beeldschermtechnologie, ultrasnelle verwerking, fenomenale batterijduur en de volgende generatie 5G-snelheden en dat alles voor een toegankelijke prijs? Maak kennis met de nieuwe Motorola edge 20 pro, edge 20 en edge 20 lite.

Het is altijd al onze missie geweest om geavanceerde technologie en baanbrekende innovatie beschikbaar te maken voor ieder om daarmee mensen in staat te stellen hun dagelijks leven te verbeteren.  Deze missie, in combinatie met een consumentgerichte benadering qua design is de drijvende kracht achter de nieuwe motorola edge-familie die wij vandaag presenteren. Het leven van de consument is de laatste tijd sterk veranderd, prioriteiten zijn verschoven en Motorola evolueert mee met de consument. De nieuwste motorola edge-familie is ontworpen voor een geheel nieuwe groep denkers, innovatoren en ‘change makers’.

De nieuwe motorola edge 20 familie gaat verder dan de vorige generatie in bijna elke categorie, met krachtigere processors, een hoofdcamera met grotere pixels, en Motorola’s eerste periscoopachtige zoom waarmee je 50X dichter bij je onderwerp komt. Niet te vergeten, een snellere scherm verversingssnelheid, sneller opladen van de batterij, en uitgebreide ervaringen op het Ready For-software platform. Deze nieuwe functies worden allemaal geleverd tegen toegankelijkere prijzen, zodat je je creativiteit de vrije loop kunnen laten en je eigen stijl kunt vinden.

edge 20 familie

Stop nooit met creëren dankzij de motorola edge 20 pro

De huidige op social media gerichte generatie vindt opnieuw uit hoe mensen hun ervaringen visueel delen, en bewijst meer dan ooit dat beelden en video’s ons op betekenisvolle manieren kunnen inspireren en verbinden. In de hele motorola edge 20 -familie hebben we ons gericht op het verbeteren van de camerakwaliteit omdat Motorola weet dat mensen meer dan ooit gebruik maken van smartphonecamera’s. Motorola edge 20 pro levert een nieuwe 108MP hoofdcamera voor uitstekende kwaliteit, één van onze grootste camerasensoren ooit op 1/1.5″ optisch formaat. Het beschikt over wat we noemen Ultra Pixel-technologie. Elke negen pixels worden gecombineerd tot één grote ultra pixel, wat de lichtgevoeligheid met 9X verbetert en resulteert in betere prestaties bij weinig licht. We bieden ook een ultragroothoeklens met ingebouwde Macro Vision, waarmee je 4X meer van de scène in je frame kunt vastleggen, zodat je meer van je omgeving kunt zien en iedereen mee in je beeld kan opnemen. Met Macro Vision kun je 5X dichter bij je onderwerp komen voor extreme close-ups, tot op 3 cm afstand, voor het vastleggen van foto’s van voedsel, kunst, natuur, en zoveel meer.

De derde camera is onze allereerste telelens in periscoopstijl, een functie die zelden wordt toegepast in deze klasse en die het licht 90 graden afbuigt voor superieure helderheid op 5x zo grote afstand. Bovendien gaan we nog een stap verder met de introductie van 50x Super Zoom, waarmee je details van ongelooflijke afstanden kunt vastleggen. En we zijn video niet vergeten – de motorola edge 20 pro kan opnamen maken in een ongelooflijke 8K-resolutie, een primeur voor een Motorola-smartphone.

Veel mensen gebruiken hun smartphone als hun nummer 1 bron voor het bekijken van programma’s en films, en daarom is de motorola edge 20 pro uitgerust met een groot 6,7″ Max Vision-display met OLED technologie voor een kristalheldere kijkervaring. Dit display biedt 10-bits kleuren, bereikt de DCI-P3 kleurruimte en voldoet aan de HDR10+ normen. Dat betekent dat je meer dan een miljard prachtige kleuren kunt zien. Levendig, helder en levensecht weergegeven op het scherm.

Voor de allereerste keer biedt Motorola ook een vernieuwingsfrequentie van 144 Hz, de hoogste vernieuwingsfrequentie die beschikbaar is op mainstream smartphones. Bij dynamische content met veel bewegingen, zoals games of video’s boordevol actie, zorgt een 144Hz verversingssnelheid voor een drastische verbetering van de ervaring. Dit is 140 procent sneller dan de 60Hz industriestandaard van slechts een paar jaar geleden en 60 procent sneller dan de eerste generatie motorola edge.

Wij geloven dat 5G-technologie niet hoeft te komen met een high-end prijskaartje, want iedereen verdient het om toegang te hebben tot de volgende generatie connectiviteit. Motorola edge 20 pro is het nieuwste toestel dat 5G naar meer mensen wereldwijd brengt evenals de volgende generatie snelheid van Wi-Fi 6.1 De ultrasnelle Qualcomm® Snapdragon™ 870-processor geeft je alle kracht die je nodig hebt. Met 256GB aan ingebouwde opslagruimte is er meer dan genoeg ruimte voor foto’s, films, games en muziek.2 En met 12GB van de nieuwste generatie geheugen blijven je apps en informatie op de achtergrond beschikbaar, zodat alles soepel verloopt.3

En het beste van al is dat je meer dan 30 uur op 5G kunt werken zonder op te hoeven laden.4 Heb je een snelle energiestoot nodig voordat je op pad gaat? TurboPower™ 30 geeft je 9 uur stroom in 10 minuten opladen.5

Stop nooit met stylen dankzij de motorola edge 20

Motorola edge 20 is één van de dunste 5G-smartphones op de markt met zijn dikte van slechts 6,99 mm. Perfect voor iedereen die waarde hecht aan een modern gestroomlijnd design en moe is van omvangrijke, zware toestellen die hun tas of broekzak belasten. Dit toestel beschikt over dezelfde ongelooflijke 108MP hoofdsensor, ultragroothoek en macrolens als de motorola edge 20 pro, plus een 30X Super Zoom telelens. En je kunt alle content die je maakt bekijken op het grote 6,7″ display met een toonaangevende 144Hz refresh rate. Motorola edge 20 heeft een krachtige Qualcomm®-processor met tot 55 procent snellere graphics in vergelijking met de eerste generatie motorola edge.6

De ultra-snelle Qualcomm® Snapdragon™ 778G processor ondersteunt Wi-Fi 6 en is speciaal ontworpen voor 5G-telefoons-en voor de verbazingwekkende dingen die je ermee kan doen. Met 128GB aan ingebouwde opslagruimte is er meer dan genoeg ruimte voor foto’s, films, games en muziek.2 En met maximaal 8 GB geheugen van de nieuwste generatie blijven uw apps en informatie op de achtergrond beschikbaar, zodat alles soepel verloopt.3 Met de 4000 mAh-batterij4 kunt u een hele dag doorgaan zonder op te laden, en als u toch snel energie nodig hebt, zorgt TurboPower™ 30 ervoor dat u in slechts 10 minuten 8 uur lang stroom hebt.5

Stop nooit met verkennen dankzij de motorola edge 20 lite

De Motorola edge 20 lite biedt razendsnelle 5G-snelheden met een geavanceerde camerasysteem op  onze meest concurrerende prijs ooit. Maak ongelooflijk scherpe foto’s op de 108MP hoofdsensor, of ga creatief met ultra-breed en Macro Vision. Je entertainmentervaring wordt beter door hetzelfde prachtige 6,7″ OLED-scherm als de rest van de motorola edge 20 familie. Motorola edge 20 lite biedt een energie-efficiënte MediaTek chipset, geschikt voor gamen, fotograferen en meer terwijl je nog batterijpower overhoudt. Schakel moeiteloos heen en weer tussen apps en houd alles soepel op de achtergrond met maximaal 8 GB van de nieuwste generatie geheugen.3 De 5000 mAh batterij is een van de grootste van alle 5G-smartphones en biedt je twee dagen batterij op een enkele lading,4 zodat je onderweg verbinding kunt maken zonder te stoppen om op te laden. En TurboPower™ 30 geeft je een dag aan batterijvermogen in slechts 10 minuten opladen, zodat je snel kunt bijtanken en weer verder kunt gaan met wat belangrijk is.5

De kracht achter de lens

We hebben nieuwe tools geïntegreerd om content eenvoudiger, sneller en mooier dan ooit vast te leggen. Met de Dual Capture-modus kun je met twee camera’s tegelijk video opnemen of foto’s maken, zodat je zowel jezelf als je onderwerp kunt vastleggen en niets van de actie – of je reactie – hoeft te missen. Audiozoom op de motorola edge 20 pro en motorola edge 20 maakt gebruik van geavanceerde microfoons om het geluid van je onderwerp vast te leggen en omgevingsgeluiden en stemmen weg te filteren, zodat je video’s nu alleen het geluid bevatten waar het in de opname om draait.7 We introduceren ook superslowmotion op de motorola edge 20 pro en motorola edge 20. Het registreert 960 high-definition frames per seconde is 4x langzamer dan de slow-motion op vorige Motorola-telefoons, zodat je de details die je ogen missen op normale snelheid toch gewoon kan zien. Voor betere selfies in het donker kun je nu Low Light AI gebruiken, die automatisch je selfie analyseert op mogelijke verbeteringen in helderheid en kwaliteit zonder extra werk van jouw kant.

Ontketen de volledige kracht van je smartphone

Het Ready For-softwareplatform versterkt alles waartoe je telefoon in staat is. Met de nieuwe draadloze verbinding en pc-compatibiliteit zijn de mogelijkheden eindeloos.9 Met de nieuwe draadloze verbindingsmogelijkheden8 is het nu gemakkelijker dan ooit om de games van je telefoon naar het grote scherm te verplaatsen, tijdens videogesprekken het gevoel te hebben dat je je in de kamer bevindt en je apps op een desktopscherm te gebruiken. En met de nieuwe Ready For PC-functionaliteit heb je toegang tot je telefoonapps en je pc-bestanden op hetzelfde scherm door gewoon draadloos verbinding te maken en Ready For te openen. Tussen het werken aan twee bestanden tegelijk of zelfs het heen en weer verplaatsen van bestanden tussen je apparaten, is delen een fluitje van een cent.

Software-innovaties gebouwd met jou in het achterhoofd

Motorola is toegewijd aan een pure versie van Android 11™ OS. De smartphones krijgen twee OS-updates en minimaal 2 jaar security-updates. Zonder onhandige software skins, geen dubbele apps – gewoon bijna stock Android 11™. In plaats van het dupliceren van de geweldige dingen die Google doet met Android™, kiezen we ervoor om voort te bouwen op onze unieke manieren om de mobiele ervaring te verbeteren door middel van My UX.

My UX omvat alle geweldige moto-ervaringen, moto-specifieke apps en aanpassingen die mensen hebben leren kennen en waarderen. Dit omvat unieke gebaren zoals ‘snelle Opname’, ‘screenshot met drie vingers’ of  ‘oppakken om te dempen’. Je kunt ook kiezen uit één van de 20.000 aanpassingen van pictogramvormen, kleurenschema’s en display lettertypes om alles aan je eigen stijl aan te passen. Alle motorola edge-toestellen zijn geoptimaliseerd voor gebruik met één hand. Power Touch is geïntegreerd in de ultrasnelle en betrouwbare vingerafdruksensor op de aan/uit-toets voor eenvoudige toegang tot app-snelkoppelingen. Tik gewoon dubbel op de aan de zijkant gemonteerde vingerafdruklezer om een directe route naar huis te openen in Google Maps, snel QR-codes te scannen in restaurants en nog zo veel meer.

Beschikbaarheid en prijzen

Motorola edge 20 pro is vanaf eind augustus beschikbaar in de kleuren: Midnight Blue, Iridescent White en Blue Vegan leer* met een adviesverkoopprijs van €699,99.

Motorola edge 20 is vanaf eind augustus beschikbaar in de kleuren: Frosted Grey, Frosted White, Frosted Emerald* met een adviesverkoopprijs  van €499,99.

Motorola edge 20 lite is vanaf begin september beschikbaar in de kleuren: Electric Graphite, Lagoon Green* met een adviesverkoopprijs van €349,99.

De kleuren voorzien van een * zijn in de Benelux vooralsnog alleen beschikbaar bij motorola.com.

Meer weten? Donderdag 29 juli om 19.00 uur host Motorola een talkshow over de moto edge 20 family op de Motorola Nederland Youtube.

Disclaimers

1 5G-service beschikbaar met 5G-plan. 5G-netwerkdekking vereist; alleen beschikbaar in bepaalde gebieden; apparaat niet compatibel met alle 5G-netwerken. Neem contact op met uw serviceprovider voor meer informatie.

2 Beschikbare gebruikersopslag is minder door vele factoren, waaronder besturingssysteem, software en functies die een deel van deze capaciteit gebruiken; kan veranderen door software-updates.

3 Verschilt per markt.

4 Alle beweringen over de levensduur van de batterij zijn bij benadering en gebaseerd op de mediane gebruiker die is getest in een gemengd gebruiksprofiel (dat zowel gebruik als standby-tijd omvat) onder optimale netwerkomstandigheden. De werkelijke prestaties van de batterij kunnen variëren en zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder signaalsterkte, netwerk- en toestelinstellingen, temperatuur, toestand van de batterij en gebruikspatronen.

5 Batterij moet grotendeels leeg zijn; oplaadsnelheid vertraagt naarmate het opladen vordert. Alle beweringen over de levensduur van de batterij zijn bij benadering en gebaseerd op de mediane gebruiker die is getest in een gemengd gebruiksprofiel (dat zowel gebruik als stand-bytijd omvat) onder optimale netwerkomstandigheden. De werkelijke prestaties van de batterij kunnen variëren en zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder signaalsterkte, netwerk- en toestelinstellingen, temperatuur, toestand van de batterij en gebruikspatronen.

6 Gebaseerd op vergelijking van CPU- en GPU-snelheden voor motorola edge 20 vs. motorola edge. Werkelijke prestaties kunnen afwijken.

7 Audiozoom wordt alleen geactiveerd bij inzoomen tot ten minste 2X.

8 Niet beschikbaar op motorola edge 20 lite

9 Ready For draadloze verbinding wordt alleen ondersteund met tv’s die Android-smartphone scherm spiegelen (Miracast) ondersteunen.