Deze apps kun je goed gebruiken tijdens je studie

motorola naar school

Een smartphone is er niet alleen voor de leuke dingen maar ook voor de nuttige. Het doel technologie is je leven beter en aangenamer te maken en dat is precies wat een smartphone kan doen voor jou tijdens een studie.

Apps op school gebruiken

Er zijn heel veel apps die je kunnen helpen om je schooltijd door te komen. We zetten er een aantal voor je op een rij zodat je wat inspiratie kunt opdoen.

PhotoMath

Laten we gelijk maar goed beginnen, wiskunde kan ontzettend moeilijk zijn. Hoe vaak de leraar ook zegt “het is gewoon logisch” voor jou is het nog steeds een strijd. De app PhotoMath helpt je bij het oplossen en vooral begrijpen van logaritmes, vergelijkingen en andere ingewikkelde zaken.

Download PhotoMath hier

Google Lens

Google Lens helpt je bij het begrijpen, opzoeken en vertalen van beelden en teksten. Ontzettend handig wanneer je in een studieboek of een artikel bijvoorbeeld een afbeelding ziet waar je meer informatie over wil. Neem een foto en laat Google Lens zijn werk doen. Werkt natuurlijk ook met digitale afbeeldingen.

Lens staat standaard geïnstalleerd op je motorola smartphone kijk maar bij camera.

Forest

We hebben zoveel afleiding Snapchat, Instagram, Spotify, een eekhoorn, het is haast onmogelijk voor een langere periode aan een taak te werken. Dat is kan dus wel, maar maak er een spelletje van en dat kan met de app Forest. Wanneer je begint met studeren start je de app Forest. Deze plant een zaadje, hoe langer je je smartphone niet gebruikt hoe groter de boom groeit.

Download hier Forest

Google Tasks

In een schooljaar moet je zoveel doen en onthouden, hoe ga je niks vergeten? Daar heb je to-do lijsten voor een daar zijn heel veel apps voor te vinden. Zo kun je kijken naar ToDoist of Microsoft To Do, wij gebruiken heel graag Google Tasks. Deze to-do app is lekker eenvoudig en werkt uitstekend samen met Gmail op je motorola of op jke desktop. Hang je er een datum en een tijd aan dan staat de to-do ook in je agenda.

Downoad hier Google Tasks

Foto door Buro Millennial