4 tips voor de motorola razr 40 ultra

razr 40 ultra

De motorola razr 40 ultra, een combinatie van innovatief design en hoogwaardige specificaties, werd onlangs gelanceerd om een moderne versie van de iconische razr te creëren. Deze vernieuwde klassieker overbrugt de kloof tussen fashion en technologie en dient ook een doel: het oplossen van belangrijke pijnpunten van klanten. Dit zijn vier belangrijke functies die iedereen zou moeten weten over de motorola razr 40 ultra…

1. meer doen zonder het toestel open te klappen

Uit onderzoek weten we dat jij steeds meer functionaliteit uit je smartphone wilt halen. Daarom hebben we de motorola razr 40 ultra uitgerust met het grootste, meest geavanceerde en interactieve externe scherm op een opvouwbare fliphone*. Dit grote externe scherm biedt uitgebreide mogelijkheden voor productiviteit, gaming, entertainment en personalisatie.

Je kunt je favoriete shows en films bekijken, een selfie maken of de weg vragen via het grote 3,6″ 144Hz externe scherm. De motorola razr 40 ultra stelt je in staat om snel een antwoord te typen met een volledig toetsenbord op het scherm. Maar ook het speciale Spotify-paneel gebruiken om over te schakelen naar aangepaste afspeellijsten, nieuwe stations te selecteren en zelfs aanbevolen artiesten en afspeellijsten te zien. Of je nu het interne of externe scherm gebruikt, je kunt naadloos schakelen tussen beide schermen om je activiteiten met gemak voort te zetten.

Omdat het kunnen personaliseren altijd een topprioriteit is voor de gebruiker, is de motorola razr 40 ultra uitgerust met de optie om te kiezen uit een assortiment kleurrijke live wallpaper-ontwerpen, moto klokstijlen, snelkoppelingen voor eenvoudige navigatie en panelen die de ultieme aanpassingservaring bieden.

2. Het content maken is zojuist een stuk eenvoudiger geworden

Meer dan ooit hechten consumenten waarde aan de mogelijkheid om snel content vast te leggen. Motorola heeft hier prioriteit aan gegeven in de motorola razr 40 ultra met Flex View. Flex View stelt jou in staat om je smartphone in meerdere standen te plaatsen en fungeert als een ingebouwd statief voor onderweg. Hierdoor worden nieuwe manieren van interactie, vastleggen en creëren mogelijk. Uitgerust met hoogwaardige camera’s, AI-gezichtsherkenning, handsfree opnemen en previews op het grote externe display, kan je eenvoudig de perfecte opname maken.

3. camera-ervaringen waar we graag meer over vertellen

De motorola razr 40 ultra is uitgerust met een 12MP hoofdcamerasensor met Instant Dual Pixel PDAF voor snellere, nauwkeurigere prestaties, ongeacht de lichtomstandigheden. De camera brengt ook meerdere verbeteringen aan in de camerasoftware, van horizonvergrendeling tot video-nachtzicht.

De Photo Booth-functie stelt je in staat om vier verschillende poses te bekijken en vast te leggen in vier perfect getimede foto’s, allemaal geactiveerd door een eenvoudig open handbeweging.

Je kunt het grote externe scherm ook gebruiken als spiegel voordat ze een selfie neemt met de hoogwaardige camera’s, waarmee je 3x dichter kunnen inzoomen dan met een standaardlens om elk klein detail te zien.

4. iconisch, handzaam en stijlvol als altijd

De motorola razr – ‘s werelds eerste vouwbare fliphone – biedt technische doorbraken. Met de lancering van de motorola razr 40 ultra, verfijnt Motorola het ontwerp van de smartphone nog verder. De razr 40 ultra levert de perfecte balans tussen stijl en innovatie en is de dunste vouwbare smartphone die je momenteel kunt vinden. Het vernieuwde scharniermechanisme zorgt voor een vrijwel rimpelvrije, soepele en naadloze touchscreen-ervaring bij het openen. En de kleuren, de afwerking van mat glas of vegan leer en de gebruikte materialen zorgen voor een ultramoderne, moderne look en feel als je het toestel dichtklapt.

Wil je meer lezen over de motorola razr 40 ultra of technische details checken? Kijk dan op onze site.

*Gebaseerd op de volgende functies die niet te vinden zijn in andere verticale flip-telefoons: 3,6″ schermgrootte, tot 144Hz verversingssnelheid en 1056 X 1066 resolutie