Cupra Eredivisie Padel – dag 4

Padel

Afgelopen zondag reisde ons padel team af naar Amsterdam voor de confrontatie met de Padellers. Vanwege een ongelukkige blessure is het debuut van Marc Pastor nog even uitgesteld. Hetzelfde team dat zaterdag de winst in Boxtel binnen haalde trad hierdoor aan (Bart, Sten, Bram en ik (Uriël Maarsen). Onder het mom van ‘never change a winning team’ werden dezelfde opstellingen gehanteerd. Sten en Bram speelden tegen Giordy Baron en Raul Perez. Ons padel koppel verloor slechts 2 games, netjes verdeel over de beide sets: winst team Peakz Rekre Sport 1 met 6-1 6-1. Bart en ik speelden tegen Tim Wolters en Sidney de Boer. Dit appeltje was ook snel geschild; 6-1 6-2 winst!

Tussenstand The Padellers 1 vs Peakz Rekre Sports 1; 0-2

In de tweede ronde wisselden wij weer van samenstelling; Bram en ik winnen 6-1 6-1 van Sidney en Raul. Sten en Bart ‘vernietigen’ Tim en Giordy; “a double bagel” noemen we dat! Pijnlijk (voor de tegenstanders).

Eindstand The Padellers 1 vs Peakz Rekre Sports 1; 0-4 (of in games: 7-48).

Voor nu is het belangrijkste dat we dit weekend een plek in de finale hebben veiliggesteld. We gaan ons dus opmaken voor de eindstrijd op 2 juli bij T.P.C. te Eindhoven. We starten om 12:00 uur en we spelen alle partijen na elkaar. In tegenstelling tot de poulefase, waarin er steeds 2 dubbels tegelijk op de baan staan. Je hoeft dus niks te missen. Graag zien we jullie dan!

Zondag was het overigens ook Vaderdag. Iets wat iedereen nog mooi heeft kunnen vieren, want deze ‘padel klus’ was binnen 2 uur geklaard! Leuk om te vermelden is dat de volgende Vaderdag, voor mij in het bijzonder, extra leuk gaat worden. Er is namelijk een dochter op komst in huize Maarsen!

De afsluiting begint een herhaling te worden: wederom gaan we met de 4 punten in de tas naar huis. Op naar dag 5, zaterdag 24 juni ! Thuis tegen SHOT 2, dit keer met een verslag van Jorrit Notenboom!

Met sportieve groet,

Uriël