Cupra Eredivisie Padel – dag 3

padel

Op zaterdag 17 juni mocht team Peakz Rekre Sport 1 aantreden voor de derde padel speelronde. Op deze mooie zonnige zaterdagmiddag moest er gespeeld worden tegen de Merletten 1 in Boxtel. Het team uit Boxtel is vorig jaar gepromoveerd uit de hoofdklasse en voor ons team nog onbekend. Zoals wel vaker was ik (Bram Meijer) het langste onderweg (2 uurtjes dit keer) om netjes 40 minuten van te voren aanwezig te zijn. De anderen Sten, Uriël en Bart kwamen precies om 14.30 binnen druppelen…… Live is all about preparing ;-). Na de opstelling en foto’s gemaakt te hebben begonnen de wedstrijden.

Deze wedstrijd ging erg snel en was binnen 40 minuten al weer voorbij 6-3 6-1. Jaap is een oude bekende van ons team, reeds vele malen heeft hij gespeeld tegen (en verloren van:-) team Peakz Rekre Sport 1. Toen nog team Rekre Sport tegen T.C.T. Tilburg, de club waar Jaap is gestart. Jaap was enkele jaren geleden speler van het Nationale team. Uriël Maarsen en Bart van Opstal speelde de tweede dubbel tegen Bas Kuijten en Pascal Jager. Ook dit was geen partij voor onze twee topspelers. Deze wedstrijd was ook binnen 3 kwartier in ons voordeel beslist 6-3 6-1.

Tussenstand Merletten 1 vs Peakz Rekre Sports 1; 0-2

Na even wat gedronken te hebben gingen we snel door met de volgende 2 dubbels. Uriël & Bram speelden samen tegen Lex Enklaar en Rob van Thiel! De Merletten hebben bijna een heel padel team nieuwe spelers (3 nieuwe) opgesteld voor de tweede ronde. Alleen Pascal Jager speelde twee partijen. De frisse en fitte (?) startplekken mocht echter niet baten, want Uriël en ik walsen over Lex en Rob heen: 6-2 6-1 winst.

Sten & Bart speelden de laatste dubbel tegen Pascal & Pepijn van Hal! Ook hier heeft het De Merletten niet geholpen dat er een frisse kracht mocht starten. Waarschijnlijk omdat ‘wij’ in de eerste ronde geen zware inspanning hoefden te leveren…. De 4e wedstrijd werd ook overtuigend gewonnen met 6-2 6-0.

Eindstand Merletten 1 vs Peakz Rekre Sports 1; 0-4

Kortom, we gingen wederom met de 4 punten in de tas naar huis. Op naar dag 4! Met een verslag van Uriël Maarsen!

Met sportieve groet,

Bram