Cupra Eredivisie Padel Winter – dag 2

eredivisie Padel

De competitie doet vandaag, 21 januari, zijn naam (wintercompetitie eredivisie) eer aan; Buiten is het de laatste dagen erg ‘winters’. Bij aankomst in Houten zijn bepaalde wegen zelfs nog bedekt met een laagje ijs. Maar de show must go on! Vandaag treft ons team Peakz Rekre Sport 1 het team van Cromwijck 1.

In ronde 1 zijn Bram Meijer & ik (Uriël Maarsen) een koppel in de eerste partij. Bart van Opstal speelt met Robin Sietsma. Bram & ik lieten een ouderwets staaltje ‘Team Giant’ zien door na ongeveer 40 minuten spelen de 1-0 op het scorebord te zetten. De tegenstanders Joey Dijkstra & Marco Leonardi waren letterlijk en figuurlijk een maatje te klein. Op de andere baan gaan ook Bart en Robin in de lead tegen Ricardo Hagedoorn & Jur Horsman. Robin speelt vandaag weer eens aan de linkerkant, waar hij voorheen veel speelde, maar de laatste tijd niet meer. Hij liet zien dit niet verleerd te zijn. Enkele highlights komen op zijn naam waaronder een bal buiten de kooi die hij koelbloedig weer terug de baan in werkt, op matchpoint…. en dus een 2-0 ‘ruststand’.

Tussenstand Eredivies Padel – Cromwijck 1 vs Peakz Rekre Sport 1: 0 – 2

Bram & Bart wisselen in de tweede ronde van plek. Bart en ik winnen van Marco & Alexander van Meel. Alexander wordt dus als vijfde speler ingezet door Cromwijck 1 in de derde partij. Ook in de laatste en vierde dubbel stelt Cromwijck 1 een ‘nieuwe’ speler op: Ingmar Remmerswaal. Hij speelt met Ricardo tegen Bram & Robin. Beide Peakz Rekre 1 teams winnen hun partij met veel overtuiging, waardoor er een 4-0 eind uitslag op het bord komt te staan.

Eindstand Eredivisie Padel – Cromwijck 1 vs Peakz Rekre Sport 1: 0 – 4

Een overtuigende dag. Buiten is inmiddels het ijs gesmolten, toeval? Of hebben wij als team flink staan vlammen?! Zeggen jullie het maar. Op naar ronde 3 @Deurne bij Casa Padel Deurne! We spelen daar op zondag 4 februari tegen de koploper in de poule: Ulvenhout 1. Onze wedstrijden starten om 13:00.

Met sportieve groet,

Uriël