Cupra Eredivisie Padel Winter – dag 3

Eredivisie Padel

Op 4 februari, de derde dag van de winterse Eredivisie, speelden we met team Peakz Rekre 1 in Deurne bij Padel Casa. Een lekker stukje rijden voor de meesten, zo zie je nog eens wat van Nederland. We traden aan tegen Ulvenhout die allebei hun ontmoetingen hiervoor met 4-0 hadden gewonnen en derhalve de koploper waren in de poule (1 punt meer dan wij). We wisten dat we scherp en gefocust moesten zijn vandaag. Het dreamteam vandaag bestond uit Sten Richters, Jorrit Notenboom, Uriël Maarsen en mijzelf (Robin Sietsma).

HD 1 Sten Richters & Jorrit Notenboom vs Youp de Kroon & Julian Prins. Het werd een enorme slijtage slag met lange rally’s over en weer. Jorrit & Sten begonnen goed en wonnen de eerste set met 6-4. De tweede set verloren ze, waarna ze de beslissende set met 7-5 uit het vuur sleepten. Knappe overwinning tegen een sterk koppel.

HD 2 Uriël Maarsen & ik vs Yannick Verwater & Tycho Schoonus. Uriël & Robin schoten uit de startblokken met “drukvol” spel en wonnen de eerste set met 6-0. De tweede set gingen de tegenstanders beter spelen en ze kregen hier en daar kansen om terug in de wedstrijd te komen. Uiteindelijk werd de 2e set ook gewonnen door team Peakz Rekre Sport 1 met 6-3.

Tussenstand Eredivisie Padel – Peakz Rekre Sport 1 vs Ulvenhout 1: 2 – 0

HD3 Sten Richters & Jorrit Notenboom vs Yannick Verwater & Julian Prins. Deze wedstrijd ontvouwde zich net als de vorige tot een spannende pot. Jorrit & Sten wonnen weer de eerste set en verloren wederom de tweede. Jorrit zat er flink doorheen, omdat hij nog wat ziekjes was. Ook al ging het (zichtbaar) met pijn en moeite, hij bleef er voor gaan. Sten probeerde nóg dominanter te spelen en smashte regelmatig een bal de kooi uit. Helaas was het net niet genoeg voor de overwinning, want deze keer werd de derde set gewonnen door Ulvenhout met 6-3.

HD4 Uriël Maarsen & ik vs Marijn Prins & Tycho Schoonus. Uriël & ik zaten nog in de goede flow van de vorige wedstrijd. De rally’s waren wat langer dan in de vorige wedstrijd, maar uiteindelijk trokken wij vaker aan het langste eind. Uriël heerste in de lucht en de tegenstanders hadden uiteindelijk geen antwoord. We wonnen deze wedstrijd met duidelijke cijfers: 6-1 6-2.

Eindstand Eredivisie Padel – Peakz Rekre Sport 1 vs Ulvenhout 1: 3 – 1

Allemaal bedankt voor de geslaagde dag, beterschap Jorrit en tot de volgende keer op zondag 18 februari in Schiedam! Dan spelen we tegen de nieuwe koploper in de poule: The Padellers. Zij staan met 11 punten 1 punt boven team Peakz padel Rekre Sport 1. Weer een kraker dus.

Met sportieve groet,

Robin