6 tips voor mobile gamen van kcNL

KcNL Motorola

Gamen is voor mij net zo normaal als dat douchen, eten en slapen is. Sinds mijn derde levensjaar heb ik een computer gehad waarmee ik kon knutselen en zelfs al gamen, al ging dat er op MS-DOS heel anders aan toe dan tegenwoordig. Al gauw ontdekte ik de Nintendo consoles en later ook de meer moderne PC games. Gamen heb ik altijd anders benaderd dan de meesten, ik ben competitief van aard en al gauw deed ik mee aan competities op het hoogste niveau om. Tegenwoordig game ik nog iedere dag, maar ook weer heel anders dan velen.

Streamen op Twitch

Hoi, ik ben Kevin maar online beter bekend als Twitch streamer kcNL Dagelijks ben ik bezig met het maken van content met als hoofddoel live-streaming op Twitch. Hiervoor ben ik altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en probeer ik graag nieuwe concepten na te jagen. Zo ook een roadtrip door heel Europa die ik samen met Motorola vanuit maar liefst drie verschillende camera’s in beeld heb gebracht waarbij de kijker zelf de regie in handen had.

6 tips voor mobile gamen

Zo heb ik nu ook de kans gekregen om de gaming performance van de nieuwe moto g200 met gloednieuwe Snapdragon 888+ processor uit te testen. Vanuit dat perspectief heb ik een video gemaakt met mijn top 6 tips voor mobile gamen, sommige waar je misschien nog niet zo snel bij stil zou staan. Check onderstaande video en enjoy!