Contact voor de pers

Voor alle vragen van de pers omtrent producten, visie en beleid zijn we beschikbaar via de onderstaande contactgegevens:

PARTNER PR / PUBLIC RELATIONS

Coopr

Judith Vermulst

E-Mail: motorola@coopr.nl

Over motorola

Wat we doen

Motorola creëerde de mobiele communicatie-industrie. We hebben de meeste protocollen en technologieën uitgevonden die mobiele communicatie mogelijk maken, waaronder de eerste mobiele telefoon, het eerste basisstation en vrijwel alles daartussenin.

Vandaag de dag combineren we die pioniersgeest met een hernieuwde toewijding richting consumenten. Daarom werken onze telefoons op Android, ’s werelds populairste besturingssysteem. Android brengt de openheid die het internet heeft gevormd naar de mobiele wereld.

In de afgelopen 90 jaar hebben onze ingenieurs zich bezig gehouden met vele uitvinding; zoals het vinden van nieuwe manieren om communicatie uitdagingen op te lossen. Maar ook vandaag blijven we zoeken naar nieuwe mogelijkheden om het leven van mensen aangenamer te maken met de magie van mobiliteit.

Voor meer informatie omtrent sustainability, klik hier

Volg ons op FacebookInstagram en Youtube

Over lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) is een Fortune Global 500-bedrijf met een omzet van 70 miljard dollar dat klanten bedient in 180 markten over de hele wereld. Gericht op een gedurfde visie om slimmere technologie voor iedereen te leveren, ontwikkelen we wereldveranderende technologieën die miljoenen klanten elke dag van stroom (via smartphones en infrastructuur) en macht (via oplossingen, diensten en software) voorzien en samen een meer inclusieve, betrouwbare en duurzame digitale samenleving creëren voor iedereen, overal. Motorola Mobility LLC werd in 2014 overgenomen door Lenovo Group Holdings. Motorola Mobility is een volledige dochteronderneming van Lenovo en is verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van alle mobiele telefoons en oplossingen van de merken Moto en Motorola.

Meer informatie over lenovo: https://www.lenovo.com/nl/nl/