RAZR Reborn Clubnight Rotterdam, een iconisch welkom voor de nieuwe RAZR

moto razr

De iconische RAZR heeft een nieuwe toekomst gekregen en wel met een vouwbaar beeldscherm! Om dat te vieren trekt er dit voorjaar een clubtour door West-Europa en op 6 maart jl. was Nederland aan de beurt. In Rotterdam beleefde we een fantastische avond met dit nieuwe toestel.

Motorola Razr reborn

In 2004 bracht Motorola met de razr een legendarische telefoon op de markt  waar er meer dan 130 miljoen van verkocht zijn. De Motorola RAZR was geliefd om zijn design en handzaam ontwerp. Op 6 maart vierden we de comeback van dit iconische toestel in onze smartphone tijd. De RAZR REBORN CLUBNIGHT deed daarvoor Nederland aan om aan iedereen te laten zien hoe baanbrekend dit nieuwe toestel is.

reborn

De RAZR REBORN CLUBNIGHT streek neer in het prachtige Rotterdam waar we in de iconische hofbogen een launch feestje vierde in JACK Rotterdam. Deze locatie was de perfecte setting voor het lanceren van deze nieuwe foldable smartphone.

Tijdens deze clubavond werden de bezoekers getrakteerd op beats en gadgets. Diverse DJ’s een zangeres en een saxofonist zorgen ervoor dat niemand op zijn stoel bleef zitten. Uiteraard waren er tijdens de launch party heerlijke cocktails en lekkere hapjes.

In een aparte ruimte kon iedereen kennis maken met de toestellen van Motorola en natuurlijk de ster van de avond..

moto razr

De ‘Golden Girls’ lieten de bezoekers kennis maken met de nieuwe Motorola razr. De verrassing was groot toen de razr werd opengeklapt en het vouwbare 6,2 inch met zijn prachtige kleuren tevoorschijn kwam. Door het vouwbare scherm kun je de nieuwe RAZR dichtklappen tot een zeer compacte vorm waarbij hij veel minder ruimte inneemt dan een ‘normale’ telefoon.

Iedereen tijdens de RAZR REBORN CLUBNIGHT was het met elkaar eens dat de RAZR Reborn het ideale toestel is voor iedereen die van mooi design en vooruitstrevende techniek houdt.