Razr 50 serie: intelligent van binnen en buiten

razr 50

Twintig jaar na de lancering van de RAZR V3, blijft Motorola zijn iconische status behouden en de grenzen van smartphonetechnologie verleggen met de nieuwe versies van de razrs. De nieuwe Motorola razr 50 familie van 2024 zet dit voort. Met de nieuwe motorola razr 50 ultra en motorola razr 50 introduceert Motorola twee stijlvolle, zakformaat smartphones die de kracht van AI in de handen van gebruikers brengen

Veelzijdigheid met het grootste en slimste externe display in zijn klasse

De motorola razr 50 ultra heeft het grootste externe display in zijn klasse, met een grootte van 4,0 inch, terwijl de motorola razr 50 een extern display van 3,6 inch heeft. Voor het eerst heb jij als razr-gebruikers directe toegang tot de Google Gemini-app2 vanaf het externe display. Door de aan/uit-knop ingedrukt te houden, kunnen ze onder andere een roadtrip-route samenstellen met populaire bezienswaardigheden en activiteiten, een gepersonaliseerd trainingsprogramma maken en recepten bekijken op basis van de inhoud van hun koelkast, en nog veel meer. Daarnaast ontvang je 3 maanden gratis toegang tot Gemini Advanced, met toegang tot Google’s meest geavanceerde AI-modellen, zonder extra kosten en 2 TB aan cloudopslag als onderdeel van het Google One AI Premium-plan. 

Ook nieuw op het externe display is de toegang tot Google Foto’s, waarmee je direct foto’s en video’s kunnen delen, bekijken, verwijderen of als favoriet markeren. Daarnaast is er een speciaal Spotify-paneel waarmee je nummers kunt overslaan en een Bose-paneel waarmee je eenvoudig je Bose-earbuds en -koptelefoons kunt bedienen.

Voor een frisse look bieden wij een nieuwe reeks wijzerplaten en leuke aanpassingsopties voor het externe display. Je kunt je bureaubladweergave veranderen om een rotatie van tekst en afbeeldingen weer te geven, waardoor je je eigen moderne screensaver creëren. Of je kunt het display verlevendigen met moto ai-ervaringen zoals Style Sync, een feature die wallpapers maakt die passen bij jouw outfit, en Magic Canvas, dat een prachtig beeld creëert op basis van een tekstprompt. 

Een design dat gedurfd, mooi en onmiskenbaar razr is 

De nieuwe razr-toestellen hebben gedurfde kleuren, zachte vegan leren afwerkingen en gecontourde randen. Bij de motorola razr 50 ultra kan je kiezen uit Midnight Blue, Spring Green en de Pantone™ Kleur van het Jaar 2024, Peach Fuzz. Daarnaast is de iconische, felroze Hot Pink3 razr terug, voor een dagelijkse dosis feel-good “newstalgia.” 

De motorola razr 50 heeft vegan leren afwerkingen in tinten zoals Beach Sand, Koala Grey en Spritz Orange, die zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het toestel te vinden zijn. Ook ontwikkelden wij een Premium case met draagband die van je smartphone een echt accessoire maakt.

Corning® Gorilla® Glass Victus beschermt het externe display tegen vallen en krassen, terwijl de waterbestendigheid ervoor zorgt dat het toestel tot 1,5 meter diep ondergedompeld kan worden gedurende maximaal 30 minuten. Het vernieuwde scharnier biedt bovendien verbeterde bescherming tegen stof

Dankzij het nieuwe scharnier is het eenvoudiger om het toestel met één hand te openen of te sluiten. Dit maakt de razr ideaal voor snelle handelingen of om over te schakelen naar het grote 6,9” pOLED-display. Met een scala aan Flex View-posities kan je moeiteloos je outfit van de dag vastleggen zonder je handen te gebruiken, of een prachtige skyline filmen in een stabiele camcordermodus die geoptimaliseerd is voor sociale media. Voor spontane fotosessies is Photo Booth nu beschikbaar op zowel de externe als interne camera’s, waarbij vier foto’s worden samengevoegd tot een collage die direct klaar is om te delen. 

Camera’s met een ‘wauw effect’

De nieuwe motorola razr 50 ultra biedt Motorola’s beste razr-cameratechnologie tot nu toe, met een hoofdcamerasysteem van 50 MP, moto ai-camerafuncties en Google Foto’s AI-bewerkingsmogelijkheden. Met de 50 MP telelens kun je profiteren van 2x optische zoom zonder verlies van kwaliteit. 

Daarnaast biedt de razr 50 ultra verschillende AI-aangedreven cameramogelijkheden: 

 • Photo Enhancement Engine: gebruikt AI om instellingen van meerdere opnamemodi tegelijk toe te passen. De engine optimaliseert details, helderheid, hooglicht, schaduwen, kleuren en bokeh-effecten. 
 • Adaptieve stabilisatie: past dynamisch het stabilisatieniveau aan op basis van de snelheid van de beweging tijdens het filmen, perfect voor stabiele video’s tijdens beweging. 
 • Action Shot: verhoogt automatisch de sluitertijd en past de belichting aan voor verschillende lichtomstandigheden, ideaal voor het vastleggen van sprongen of sportmomenten. 
 • Long Exposure: maakt met één tik artistieke lichtsporen of vloeiende watervallen mogelijk. 
 • Superzoom: brengt foto’s verder door AI-gestuurde machine learning voor gedetailleerde opnamen, zelfs van grote afstand. 

De Motorola razr 50 komt met een 50 MP camerasysteem inclusief een 13 MP ultra-wide/Macro Vision lens. Deze lenzen zijn ideaal voor het vastleggen van artistieke foto’s, zowel van dichtbij als in een bredere hoek. 

Geoptimaliseerde hardware en doordachte software

De motorola razr 50 ultra is één van ‘s werelds eerste klaptelefoons met het Snapdragon® 8s Gen 3 Mobile Platform. Hiermee kan je ontdekken wat er mogelijk is met AI dankzij versnelde prestaties, uitstekende connectiviteit, snelle games en het vastleggen van nog mooiere content.  

Bij het sms’en met vrienden kunnen consumenten gebruikmaken van nieuwe functies die hun gesprekken ondersteunen. Deze verbeteringen zijn ingebouwd in Google Messages: 

 • Magic Compose suggereert antwoorden in verschillende stijlen, zodat consumenten zich op nieuwe, creatieve manieren kunnen uiten. 
 • Photomoji stelt consumenten in staat om hun favoriete foto’s om te zetten in gepersonaliseerde emoji’s of stickers. 

Voor optimaal gebruik van deze functies is de motorola razr 50 ultra uitgerust met een krachtige 4000mAh batterij die ondersteuning biedt voor 5W omgekeerd laden en 15W draadloos opladen5. 

De motorola razr 50 is uitgerust met een stevige 4200mAh batterij en 30W TurboPower opladen. Ook ondersteunt hij draadloos opladen met 15W. De 4nm MediaTek Dimensity 7300X processor biedt een betere energie-efficiëntie om langer mee te gaan.  

Een moto-ecosysteem dat draait om verbinding 

Met de nieuwe  razr-familie breidt het Moto-ecosysteem zich verder uit. Naast de recent gelanceerde moto buds en moto buds+ introduceert Motorola nu de moto tag – een kleine, accessoirevriendelijke Bluetooth® LE-tag met Ultra Wideband8, waarmee consumenten hun meest waardevolle bezittingen, zoals portemonnees en bagage, kunnen lokaliseren via Google’s Find My Device-netwerk. 

Intelligente software die voor je denkt

Het kenmerkende softwareplatform van Motorola, Hello UX, biedt een gepersonaliseerde gebruikerservaring, uitgebreide mogelijkheden en een intuïtieve interface. Naast meer aanpasbare opties op het externe display van de razr-familie, geniet je van geavanceerde ecosysteemconnectiviteit met Smart Connect, een veilige omgeving voor kinderen met Family Space, de mogelijkheid om te ontspannen met Moto Unplugged, en uitgebreide beveiligingsinstellingen met Moto Secure. 

moto ai verbetert de smartphone-ervaring met slimme AI-oplossingen. Binnenkort introduceert Motorola nieuwe moto ai-functies zoals: 

 • Met de simpele prompt “Catch me up” , krijg je een overzicht van je persoonlijke communicatie zonder door alle meldingen te hoeven bladeren.  
 • “Pay Attention” neemt gesprekken of toespraken op en maakt automatisch een transcriptie en samenvatting.  
 • Met Remember This legt live momenten of informatie op je scherm vast en slaat deze automatisch op met AI-gegenereerde details.  

Daarnaast kan je moto ai overal op hun telefoon gebruiken voor hulp, snelle suggesties en antwoorden op vragen, inclusief apparaatgebruik en complexe zoekopdrachten met Gemini. 

Beschikbaarheid razr 50-familie

 • De motorola razr 50 ultra is vanaf 25 juni 2024 te koop in Nederland voor een adviesprijs van 1.199,99 euro in de uitvoeringen Midnight Blue, Spring Green, Hot Pink en de Pantone™ Kleur van het Jaar 2024, Peach Fuzz. 
 • De motorola razr 50 is vanaf 1 juli 2024 te koop in Nederland voor een adviesprijs van 899,99 euro in de uitvoeringen Beach Sand, Koala Grey en Spritz Orange.  
 • De moto tag is vanaf half juli te koop zijn in geselecteerde landen in Europa met een startadviesprijs van 49,99 euro voor 1 tag en 4 tags voor 139,99 euro. 
 • Gedurende de eerste 5 verkoopweken wordt er gratis een set moto buds+ t.w.v. €149,99 bij de razr 50 en razr 50 ultra geleverd.