Ontdek met je motorola wat er in je tuin staat

De tuin, de groenstrook voor je huis, het park of misschien wel het bos. De natuur om je heen is heerlijk en er valt heel wat te ontdekken. Daar kun je heel goed je motorola smartphone voor gebruiken.

Herken bomen, planten en struiken met deze tools

Planten, bomen en struiken herkennen is leuk en kan je ook helpen. Vooral wanneer je een eigen tuin hebt en wil weten hoe je het beste voor je groene vrienden kunt zorgen.

In de Google Play Store staan heel wat apps die je kunnen helpen in de tuin of die je dingen laat leren. Of het nu de tuin inrichten is, een moestuin aanleggen of weten hoe je iets moet verzorgen. Deze tools kun je gebruiken voor je tuin!

Makkelijke moestuin

Moestuinieren als een pro zonder eerdere ervaring. Met leuk, game-achtig groeiadvies afgestemd op jouw unieke Makkelijke Moestuin. Alles wat jij in de app doet, doe je ook in het echt: in je eigen Makkelijke Moestuin.

App downloaden

PlantSnap

Identificeer direct meer dan 600.000 soorten planten: bloemen, bomen, vetplanten, paddenstoelen, cactussen en meer met PlantSnap! PlantSnap leert je nu hoe je je planten kunt kweken en verzorgen. We hebben tuintips en advies toegevoegd voor tienduizenden plantensoorten.

App downloaden

Tuin Manager

Tuin manager is essentieel voor tuinieren. Bespaar tijd met diverse tuinier-alarmen. Maak je eigen tuin, plant sla, aardbeien of komkommers. Hou de groei bij en deel ze met je vrienden op Facebook en Twitter. Koop bloemenbakken en geniet van het buiten zijn en frisse lucht. Tuin Manager helpt je hierbij.

App downloaden

Planten herkennen met Google Lens

Heb je de apps niet geïnstalleerd op je smartphone en kom je toch iets tegen dat je wil herkennen, dan is er een oplossing die standaard op je motorola smartphone staat.

Google Lens is namelijk een functionaliteit in je camera die objecten kan herkennen door er alleen al naar te kijken. Zo werkt het:

Maak een foto van de plant, boom of struik
Bekijk de foto in je gallery-app
Klik op de button onder aan de foto met de titel ‘Lens’
De software bekijkt de foto en vertelt je wat er op staat.