motorola rizr geeft een kijkje in de toekomst

motorola rizr

Met de in- en uitrolbare motorola rizr gaf motorola op het Mobile World Congress 2023 in Barcelona een kijkje in de keuken als het gaat om de toekomst van innovatieve vormfactoren.

Dit nieuwe rollable-concept komt voort uit het team van 312 Labs, Motorola’s interne innovatiegroep voor product-, onderzoeks-, ontwerp- en engineeringexperts van over de hele wereld. 312 Labs verkent verschillende opkomende technologieën voor onder andere het heruitvinden van apparaatvormfactoren. De motorola rizr bouwt voort op het display en de mechanische innovaties die Motorola heeft geleverd in zijn opvouwbare smartphones zoals de razr 2022.

motorola rizr
De belangstelling voor de motorola rizr op MWC 2023 is groot

De visie achter oprolbaar

Omdat wij de smartphone zien als een verlengstuk en een hulpmiddel waarmee jij je dagelijkse taken gemakkelijk kunt uitvoeren, leggen wij de focus op flexibele OLED- of pOLED-schermen. Hiermee creeren wij een optimale balans tussen content en comfort. Het rollable-concept voor de motorola rizr ontstond uit het idee een smartphone te maken met een scherm dat zich aanpast aan drie verschillende standen: volledig, compact en een spiek display. En dat niet alleen met een simpele druk op de knop maar ook opbasis van de content die je bekijkt.

Met een lengte van slechts 5 inch heeft de motorola rizr opgerold een prettig boekzak- of handtasformaat en is daarmee een stuk kleiner de meeste andere premium smartphones. Uitgerold beschik je over een comfortable 6,5-inch scherm voor zowel al je entertainment zoals gamen en bingewatchen als het verzenden van berichten. Dit innovative concept biedt eindeloze mogelijkheden.