De edge 40 neo – duik in een wereld vol kleur

edge 40 neo

De nieuwe motorola edge 40 neo heeft een ultraslanke behuizing (7,76 mm) en de gebogen randen van het toestel maken de smartphone erg makkelijk vast te houden en mee te nemen. Het toestel is bestand tegen een duik dankzij IP68 bescherming. Zo kan je plezier maken in plaats van zorgen dat je toestel beschadigd raakt als het wordt ondergedompeld in (zoet) water, vuil of stof.

De nieuwe edge heeft ook een 50MP Ultra Pixel-camerasensor met directe all-pixel-focustechnologie en 16x snellere prestaties bij weinig licht voor ongelooflijke nachtopnames.

Met oog voor het milieu

Een toestel, is ook extra zuinig op het milieu. Daarom is de motorola edge 40 neo het eerste Motorola edge-smartphone in EMEA dat gebruik maakt van Lenovo’s CO2 Offset Services om de CO2-uitstoot te compenseren door emissiereducties gedurende de gemiddelde levenscyclus en ondersteunt het klimaatactieprojecten over de hele wereld. Het wordt ook geleverd in een 100% plasticvrije verpakking, met soja-inkt en 60% gerecyclede materialen, zoals grijs karton, kraftpapier en calqueerpapier. Door de samenwerking met agood company wordt de motorola edge 40 neo ook geleverd met een 100% plantaardige case, perfect passend bij de Pantone kleur van je motorola edge 40 neo.

Als het tijd is om het telefoonhoesje te vervangen, kan je dankzij het circulaire systeem van agood, agood Loop, het hoesje omruilen voor een ander. Ze hergebruiken het oude hoesje in iets nieuws, zodat het nooit verloren gaat. Dit versterkt onze inzet voor een duurzamere toekomst en geeft je extra bescherming waar je je goed bij voelt.

Kies voor kleur

Motorola edge 40 neo is ook een voortzetting van Motorola’s meerjarige Pantone ™ 2 partnerschap, de wereldleider in kleurselectie en matching, en is verkrijgbaar in drie tinten: Black Beauty, een diepzwarte tint met een matte acryl achterzijde en twee levendige opties, Soothing Sea en Caneel Bay, die zijn voorzien van een uiterst comfortabele Vegan Leather afwerking die perfect past bij het handzame ontwerp.

Verbluffende camera prestaties

De geavanceerde camerafuncties tillen het toestel naar een hoger niveau, waardoor het tijdstip van de dag geen rol meer speelt dankzij de 50MP Ultra Pixel camera op de motorola edge 40 neo. De verbeterde Auto Night Vision maakt de egde 40 neo het perfecte toestel voor nachtfotografie en maakt scherpere, levendigere foto’s in het donker – tot 16x sneller. De 50MP Ultra Pixel camera gebruikt 40% grotere pixels dan de vorige generatie, waardoor er meer licht binnenkomt, de beeldkwaliteit verbeterd wordt en er zowel overdag als ‘s nachts levendige foto’s worden gemaakt. De opnames zijn stabiel en helder dankzij OIS, en er is ook een 13MP ultragroothoeklens met Macro Vision en een 32MP selfiecamera met quadpixeltechnologie voor altijd levendige opnamen.  

Scherm scherm met realistische kleuren

Om mee te kunnen met onze snelle levensstijl beschikt de motorola edge 40 neo over een enorme 5000mAh batterij en 68W TurboPower™ snel opladen, van 0% naar 50% in slechts 15 minuten. De nieuwste tv-programma’s bekijken, gamen met vrienden of sociale media scrollen kan allemaal zonder je zorgen te maken over de levensduur van de batterij. Een 6,55″ endless-edge pOLED scherm met een 144Hz verversingssnelheid zorgt ervoor dat al deze activiteiten en ervaringen er geweldig uitzien en aanvoelen.

Dankzij de gebogen randen, die een randloze kwaliteit creëren, geniet je van een meer meeslepende kijkervaring. Dit ontwerp wordt aangevuld door een scherm met 10-bits kleuren en DCI-P3, dat meer dan een miljard kleuren biedt die levendiger zijn en voldoen aan bioscoopnormen. En met een scherm met een piekhelderheid van 1300 nits ziet alle inhoud er helderder en scherper uit, zelfs buitenshuis, zodat consumenten hun ogen niet hoeven te spannen bij het bekijken van foto’s of video’s.

Voor gamers biedt het toestel eindeloos gamen, altijd en overal, met de bliksemsnelle processor van de MediaTek Dimensity 7030 en 5G-netwerkverbindingen7, die een grotere bandbreedte en lagere latentie bieden. Ook cloud-gaming is mogelijk door de telefoon als handheld console te gebruiken en topprestaties te behalen in verschillende games.

Uiteraard kan je de kracht van de motorola edge 40 neo benutten door de mobiele ervaring uit te breiden naar een tv of monitor voor meer meeslepend entertainment of verhoogde productiviteit. Bovendien is het mogelijk om, door verbinding te maken met een PC, toegang te krijgen tot hun telefoon-apps en PC-bestanden, allemaal op hetzelfde scherm. Dit omvat het delen van bestanden en afbeeldingen tussen de twee apparaten, het gebruik van de high-res camera in plaats van de webcam, het beantwoorden van oproepen of het beantwoorden van berichten direct vanaf de PC.

edge 40 neo

Veiligheid staat voorop

De motorola edge 40 neo wordt aangedreven door Android 13 en biedt een breed scala aan de nieuwste beveiligings- en softwarefuncties die voortdurend worden bijgewerkt. Dit omvat nieuwe Moto Secure verbeteringen die bestaande bescherming naar een hoger niveau tillen:

  • Beveiligingsscan: de mogelijkheid om te scannen op bedreigingen en gebruikers te waarschuwen over de integriteit van de firmware van het apparaat, wat de sleutel is tot het verhelpen van kwetsbaarheden en het versterken van de weerstand van de telefoon na verloop van tijd.
  • Phishing-detectie: software binnen de Moto Secure-app die consumenten identificeert en waarschuwt voor mogelijke bedreigingen in verband met verdachte links of websites nog voordat ze de pagina openen.

Verkrijgbaarheid

De motorola edge 40 neo is verkrijgbaar bij motorola.com en de grote retailketens voor 399,99 euro.