Viva Magenta de ‘special edition’ van de motorola edge 30 fusion

viva magenta

Al meer dan 20 jaar kondigen de wereldwijde experts in kleur van het Pantone Color Institute™ de Pantone Color of the Year aan. Daarmee willen ze de symbolische aard van kleur benadrukken en illustreren hoe onze kleurkeuzes weerspiegelen wat er op een bepaald moment in onze cultuur gebeurt. De Pantone Kleur van het Jaar wordt gekozen door het analyseren van wereldwijde trends en thema’s gedurende het jaar en houdt rekening met alle aspecten van de samenleving, van mode tot marketing, sociale media en zelfs politiek.  In onze wereldwijde, exclusieve samenwerking met Pantone hebben we gezien hoe technologie en kleur kunnen samengaan om een statement te maken, creativiteit te stimuleren en meeslepende ervaringen mogelijk te maken. Die missie zetten we nu verder met de introductie van een ‘special edition’ van de motorola edge 30 fusion in de Pantone-kleur van het jaar 2023, PANTONE 18-1750 oftewel Viva Magenta, een onverschrokken tint die een nieuw verhaal schrijft. 

Viva Magenta edition

De motorola edge 30 fusion werd eerder dit jaar in Milaan gelanceerd. Het toestel verpakt premium prestaties in een ongelooflijk dun en verfijnd design. Met toonaangevende functies, waaronder een randloos 6.55 “pOLED 144Hz scherm, Snapdragon ® 888 + 5G mobiele platform, en een geavanceerde 50 MP camerasysteem met OIS, is de motorola edge 30 fusion de perfecte kruising van prestaties en schoonheid – en belichaamt perfect de Pantone kleur van het jaar 2023.

Viva Magenta edition motorola edge 30 fusion

De betekenis achter Viva Magenta

De Pantone-kleur van het jaar 2023, Viva Magenta, verbeeldt wat het betekent om het virtuele en het fysieke met enthousiasme te mengen. Geworteld in rood met koele blauwe ondertonen, is deze krachtige tint geïnspireerd door de natuur en onderzocht door middel van technologie, waardoor meerdere dimensies en een nieuwe manier van creëren zichtbaar worden. Als we ons in meerdere ruimtes en plaatsen tegelijk begeven, vervagen we de grenzen van wat tastbaar en digitaal is en vormen we onze eigen hybride identiteit.

Viva Magenta symboliseert deze relatie en benadrukt hoe consumenten elektronica gebruiken om hun verschillende persoonlijkheden te versterken en hun eigen veelzijdige zelfexpressie te ontwikkelen. Een gevoel dat perfect aansluit bij de merkethos van Motorola, namelijk empowerment.

Ontdek de audio-ervaring met MOTO BUDS 600 ANC

Viva Magenta gaat over jezelf onderdompelen in nieuwe technologieën, werelden en ervaringen, en om onze gebruikers te helpen op deze reis, hebben we de ‘special edition’ motorola edge 30 fusion gekoppeld aan onze nieuwe MOTO BUDS 600 ANC. 

MOTO BUDS 600 ANC zijn voorzien van Snapdragon SoundTM technologie, en leveren superieure geluidskwaliteit met hybride Active Noise Cancellation. Of je nu een dutje doet in het vliegtuig, een oproep beantwoordt op een drukke straat of luistert naar muziek in een lawaaierige coffeeshop, je kan altijd van een hoge resolutie, kristalhelder geluid genieten, ongeacht je omgeving. 

Extra mogelijkheden zijn onder andere Bluetooth multipoint, waarmee je verbinding kan maken met twee apparaten tegelijk, en Google Fast Pairing, waarmee je de buds met één tik aan je telefoon kan koppelen. Wanneer het tijd is om ze op te bergen, geeft een draadloze oplaadcase je tot 28 uur batterij voordat je ze weer moet opladen.

Beschikbaarheid

De speciale editie motorola edge 30 fusion in de Pantone kleur van het jaar 2023, PANTONE 18-1750 Viva Magenta, zal vanaf medio december beschikbaar zijn in Nederland als een bundel met de MOTO BUDS 600 ANC in PANTONE 19-2118 Winetasting voor € 599,99.