Podcast: Isa Heesbeen (19) en haar ISA-Taboulet. Een bijzonder product van een bijzonder persoon

Isa Heesbeen

Motorola ondersteunt mooie verhalen van speciale mensen. Isa is zo een persoon die een podium verdient. Ondanks dat ze ongeneeslijk ziek is, richtte ze haar eigen bedrijf op en bracht ze haar eerste product op de markt.

ISA-Taboulet

Het eerste product van Embrace-Studio heet de ISA-Taboulet. Het is een kruk/side-table/kunstobject, het ziet er waanzinnig uit.

De bovenzijde van de ISA-Taboulet heeft een deksel. Wanneer je dat verwijderd kun je er spullen in bewaren zoals onderzetters, smartphone, etc.

Het object wordt ‘gedragen’ door drie armen en dat heeft een belangrijke rol in het verhaal. In haar tijd in het ziekenhuis voelde Isa zich ‘gedragen’ door de geweldige zorg van het medisch personeel. Daarom draagt ze dit product op aan hen en zal er een percentage van de omzet afgedragen worden aan het KWF.

Podcast met Isa Heesbeen

Wil je het hele verhaal van Isa horen? Luister dan naar de podcast Iets Met Tech. Hier vertelt ze over zichzelf maar vooral over de weg die het product heeft afgelegd van idee naar een product dat iedereen nu kan kopen.

In de podcast mag Isa een motorola smartphone weggeven aan iemand die voor haar heel erg belangrijk is in het proces rond haar product. Wil je weten wie dit prachtige cadeau krijgt? Dan moet je echt de podcast luisteren.