De Moto Tips app krijgt een opfrisbeurt

Moto app tips

Met het toevoegen van nieuwe Moto Tips helpen wij jou graag om de functies van je smartphone beter te begrijpen. We lopen sinds 1973 voorop in de mobiele communicatie-industrie en zetten ons graag in om #motosmart te zijn en betekenisvolle en slimme technologie te bieden. Met een ‘design for all’-benadering en ons doel om mobiele technologie voor iedereen beschikbaar te maken, is Motorola altijd op zoek naar manieren om de gebruikerservaring van de smartphones te verbeteren.

De nieuwste verbetering omvat de Moto app, een boeiende app op je smartphone waar je alle functies kunt vinden die Motorola-telefoons zo gebruiksvriendelijk maken, en specifieke apps en aanpassingen die consumenten hebben leren kennen en waarderen, zoals Moto Actions en Moto Tips.

Met Moto Tips kan je gemakkelijk alle geweldige dingen ontdekken die je telefoon kan doen, of het nu een gloednieuwe telefoon is die net uit de doos komt of een toestel dat de laatste software-update heeft ontvangen. Het laat je zien hoe je die tijdbesparende snelkoppelingen kunnen vinden, leren over nieuwe apps of hulp krijgen bij het instellen van je toestel. Deze blogupdate over Moto Tips richt zich op vier nieuwe categorieën;

Wat is nieuw

De button ‘wat is nieuw’ helpt je de nieuwste functies van Android en de beschikbare toegankelijkheidsinstellingen te begrijpen, zoals lettertype- en weergavegrootte, kleur en bewegingsaanpassing. Deze nieuwe speciale Moto Tips zijn bedoeld om meer bekendheid en zichtbaarheid te geven aan deze Android-functies. Nog een ander voorbeeld van hoe Motorola de mobiele ervaring verbetert, door ervoor te kiezen om voort te bouwen op de geweldige dingen die Google met Android doet in plaats van ze te dupliceren.

Aan de slag

Bij ‘aan de slag’ nemen wij je mee door de basisprincipes van het gebruik van je nieuwe Motorola-toestel. Van een stapsgewijze handleiding voor het instellen van een login met je vingerafdruk tot het registreren van je stem voor handsfree ondersteuning met Google Assistant. Tot slot bespreken we waar je al favoriete functies kunt vinden en beheren om van je telefoon, jouw eigen telefoon te maken.

Moto Essentials

Hierbij bespreken we de Motorola-functies waar je en vele miljoenen anderen van zijn gaan houden. Moto Actions zijn uniek en super handig, zoals het chop chop-gebaar om je zaklamp aan te doen of een draai van je pols om de camera te openen. Het belicht ook alle toestelspecifieke functies die zijn ontworpen om jouw leven en telefoonervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Ga het zeker eens ontdekken.

Camera

De Moto Tips voor de camera app introduceert de geavanceerde camerafuncties op je smartphone en beschrijft hoe je ze kunt gebruiken, zoals Glimlachtimer, Gebaren Selfie of een geheel nieuwe functie op de nieuwste Motorola modellen zoals de Dual Capture-modus. Met de moto g100 kan je opnemen met de achterkant en selfiecamera’s tegelijk. Daarmee kan je beide kanten van het verhaal in één frame vertellen.

Afbeelding: moto g100 dual capture modus

Om deze ervaring nog gemakkelijker te maken om te navigeren, is Motorola verheugd om een geheel nieuwe, gereorganiseerde look voor Tips te delen, inclusief vier nieuwe categorieën:

Wat is er nieuw:

Helpt je bij het navigeren door de nieuwste functies op Android

Aan de slag:

Beschrijft de basisprincipes van het gebruik van het toestel

Moto-Essentials:

Markeert toestelspecifieke functies en de bekende gebaren van Moto

Camera:

Beschrijft hoe je de geavanceerde camerafuncties van een specifiek toestel kunt gebruiken, zoals Glimlachtimer, Gebaren Selfie en Night Vision

Je vindt meer informatie over de slimme innovaties van Motorola op onze blog en motorola.com