95 jaar Motorola – het verleden eren en de toekomst innoveren

95 jaar motorola

Deze maand vieren we 95 jaar Motorola. Van communicatie van de aarde tot de maan tot de hergeboorte van een mode-icoon met de nieuwe razr-familie. Een mooi moment om te reflecteren op de belangrijkste momenten uit het verleden die de mobiele geschiedenis definieerden, terwijl we tegelijkertijd delen waarin we geloven als het gaat om de volgende stap in telecommunicatie-innovatie.

Maatschappelijke impact creëren

Sinds 1928 loopt Motorola voorop op het gebied van technologie. Misschien wel het meest opvallende moment uit voorgaande decennia was de Apollo 11-maanlanding, die motorola-radioapparatuurtechnologie gebruikte om de eerste communicatie van aarde naar maan te brengen. Motorola-technologie stelde Neil Armstrong in staat om zijn beroemde woorden met de wereld te delen: “That’s one small step for man, one giant leap for mankind.”

Slechts een paar jaar later voerde Martin Cooper, onze voormaligr VP en directeur R&D, het eerste mobiele telefoongesprek op 6th Avenue in New York City, waarmee hij de weg vrijmaakte voor iedereen, waar dan ook, om op elk moment te kunnen praten met vrienden, familie en collega’s op het werk. Deze uitvindingen hebben de wereld gevormd zoals we die nu kennen.

Cultuur beïnvloeden

In het begin van de jaren 2000 werd de razr V3 geboren, die het ontwerp van een mobiele telefoon opnieuw definieerde. Met zijn felle kleuren, clamshell design en dunne uiterlijk werd de razr v3 al snel een mode-icoon.

In 2019 herkende wij de wens van consumenten naar consistentere verbindingen en hogere downloadsnelheden. Deze inzichten resulteerden in de moto z3 gecombineerd met de 5G moto mod™, die ‘s werelds eerste commercieel verkrijgbare smartphone werd die verbinding maakte met 5G. Sindsdien hebben wij prioriteit gegeven aan het beschikbaar maken van 5G-connectiviteit door 5G-mogelijkheden in zijn moto g-families.

Technologie transformeren

Eerder vierden wij 10 jaar moto g familie. Een serie smartphones ontwikkelt om premium technologieën, waaronder de snelste processors, geavanceerde displays, uitstekend design, turbo power charging, 5G-technologie en nog veel meer naar een heel betaalbaar prijssegment te halen. De nieuwste moto g modellen bieden indrukwekkende chipsets, robuuste cameramogelijkheden en verbeterde entertainmentervaringen op het gebied van beeldschermen en audio, zodat jij als gebruiker toegang hebt tot technologieën die voor jou het belangrijkst zijn.

Motorola heeft deze werkwijze voortgezet in de edge-familie. In het afgelopen zijn er diverse modellen van deze dunste smartphones tot nu toe aangekondigd, een eerste 200MP hoofdcamera sensor, een wereldwijd exclusief partnerschap met PANTONE™ en nieuwe, unieke afwerkingen zoals veganistisch leer. De edge-familie blijft grenzen verleggen door opnieuw uit te vinden hoe een smartphone eruitziet, hoe hij aanvoelt en waartoe hij in staat is.

En daar bovenop hebben wij de volgende generatie razr gelanceerd. De motorola razr 40 ultra herdefinieert de vouwbare vormfactor en bevat het grootste externe scherm dat beschikbaar is op een flipphone, zodat jij kunt zien wat belangrijk is en meer kunnen doen zonder je telefoon open te hoeven klappen. Het dynamische scharnier van het toestel kan in meerdere hoeken worden geplaatst voor prachtige contentcreaties, en het compacte ontwerp past in zowel in je zak of tas.

En om de vouwbare categorie breder beschikbaar te maken, heeft Motorola het prijspunt verlaagd. De motorola razr 40 biedt een uitgebalanceerde flipphone ervaring met high-end smartphonefuncties. Deze nieuwe razr-toestellen geven jou de kans om opnieuw een mode-icoon te worden. In feite zou bijna 40% van de consumenten een vouwbaar toestel overwegen als hun volgende toestel.

De volgende 95 jaar innovatie

relatie met jou als consument te verbeteren. Bovendien zal Motorola innovaties introduceren door manieren te verkennen voor interactie en betrokkenheid met Motorola-apparaten door het gebruik van AI-technologie, nieuwe vormfactoren die opvouwen en zich aanpassen aan verschillende situaties, slimme en naadloze verbinding tussen apparaten die zijn afgestemd op de behoeften van gebruikers en unieke software-ervaringen. Met deze strategie is Motorola klaar voor de komende 95 jaar.