ONZE BIOGRAFIE

De Padel Eredivisie is begonnen! De spelers van het Peakz Padel Rekre Sport Eredivisie team zijn er weer helemaal klaar voor en hebben er heel veel zin in.

In de zomer van 2022 is de KNLTB gestart met de Padel Cupra Eredivisie competitie op te zetten. In de zomer en in de winter kunnen alle clubs in Nederland strijden om de titel. Voor deze Eredivisie competitie heeft Peakz Padel haar beste spelers bij elkaar gezocht en is er een Peakz Padel Rekre Sport Eredivisie team gevormd.

Tijdens de afgelopen 2 edities is het Peakz Rekre 1 team als winnaar uit de bus gekomen. Volg de wedstijden via de dagboeken op mijnmoto of kom naar de wedstijden kijken. Je bent altijd van harte welkom.

MEET THE TEAM

Bram Meijer:

Bram Meijer

Bram pakte in 2010 voor het eerst een padelracket op, maar zes jaar later begon hij pas echt vaak te padellen, waarbij hij in 2018 fulltime padeller werd.

Sten Richters:

Sten Richters

Sten is een van de jongste spelers uit het Nederlands padel team en staat bekent om zijn fenomenale sprongsmashes. In 2018 speelde Sten Richters padel voor het eerst op vakantie in Spanje.

Uriël Maarsen:

Uriel Maarsen
Uriël in 2006 voor het eerst in aanraking met padel. Inmiddels is hij Nederlands kampioen padel en vliegt de hele wereld over om zichzelf te meten met andere toppadellers.

Jorrit Nootenboom:

Jorrit Notenboom
Jorrit is een van de jongste padel toptalenten van Nederland. Hij begon met padellen in 2016 en won drie jaar later het NK padel under 18. Dit was het moment waarop Jorrit Notenboom wist dat hij een prof padeller wilde worden.

Bart Opstal:

Bart van Opstal
De padelcarrière van Bart gaat vliegensvlug. In 2019 pakte Bart pas voor het eerst een padelracket vast, maar in 2020 speelde hij al mee in de hoofdklasse. Twee jaar later in 2022 mag hij zichzelf Cupra Eredivisie kampioen noemen.

Robin Sietsma:

Robin Sietsma
Robin is in 2016 begonnen met padellen met een groepje vrienden en raakte gelijk verliefd op de sport. Hij heeft zelfs een plekje in het Nederlands padel team bemachtigd.

Moto Medailles Verdient Padel Eredivisie Team Peakz Rekre 1 volgens jou ook een medaille?
12 Medailles