Word jij een Festival Motograaf van Motorola?

festival motograaf

Yes! De festivals zijn weer begonnen. Lekker een hele dag bandjes kijken en helemaal los gaan op de beste DJ’s. Iedereen die niet op het festival is, kan online zien hoe leuk en mooi het is door de foto’s en video’s die er worden gemaakt en vol op social media worden gedeeld.

Ben jij nou zo iemand die altijd de mooiste en de leukste foto’s maakt om anderen te laten meegenieten en te inspiren? Dan zijn wij op zoek naar JOU! Motorola zoekt deze zomer Festival Motografen om als mobiele verslaggever goeie content te maken om anderen te laten meegenieten van de gaafste festivals in Nederland & België.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent namens Motorola een mobiele verslaggever, die de sfeer van het festival gaat overbrengen aan anderen via de foto’s en filmpjes die je maakt. Via jouw perfecte plaatjes kan iedereen die niet op het festival is de sfeer proeven en wellicht besluiten om volgend jaar ook naar dat festival te gaan. Je gaat dus gewoon de influencer uithangen! 😉 Want…. de content van een officiële Festival Motograaf zal natuurlijk worden gedeeld via de socials en blog van Motorola.

Wat krijg je van Motorola?

Als Festival Motograaf ben je op een missie en daarom gaan wij als Motorola er voor zorgen dat je dat zonder zorgen kan doen!

Om te beginnen vergoeden we uiteraard het kaartje van het festival dat je hebt gekocht en sturen we je op pad met uitstekend ‘gear’. Daarom krijg je van ons de motorola edge 40 mee om jouw festival en de bijzondere momenten zo goed mogelijk vast te leggen. Lekker toch? Enne……. ja tuurlijk mag je de edge 40 na afloop houden.

Vul hieronder je gegevens in en beantwoord de vragen. En wie weet wordt jij de Motorola Festival Motograaf van 2023!

Festival motograaf gezocht

"*" indicates required fields

Hoe heet je?*
Geslacht*
Het privacybeleid

*Als deelnemer ben je woonachtig in de Benelux.

motorola edge 40 bekijken

Stijl vind je overal in de nieuwe motorola edge 40. Dankzij het gestroomlijnde, gebogen en randloze ontwerp is deze smartphone zowel mooi als comfortabel. En omdat dit toestel is gemaakt met IP68-bescherming, blijft het veilig, zelfs als het kort in het water valt. Dankzij het grootste diafragma dat er beschikbaar is in een smartphone, kun je met de geavanceerde 50MP-camera schitterende foto’s maken bij elk licht. Je krijgt bovendien genoeg stroom voor de hele dag in slechts 10 minuten opladen met 68 W TurboPowerâ„¢. Dompel jezelf onder in entertainment op het randloze pOLED-display van 6,55 inch. En luister met Dolby Atmos®-geluid van bioscoopkwaliteit. Ervaar zelf de kracht die alles mogelijk maakt, van vloeiendere games tot video’s met een hogere resolutie. En dat alles terwijl je Android gebruikt zoals het is bedoeld, samen met handige, intuïtieve moto bedieningsgebaren. De kwaliteit spat ervan af bij de motorola edge 40..

Afbeelding door Maddy – Wildheartblondie Festival Motograaf van 2022

Afbeelding door Globelet Reusable on Unsplash