Dank je wel

Bedankt voor je registratie. Wij gaan aan de slag!

We hebben jouw gegevens ontvangen en binnen 2 werkdagen wordt jouw registratie door ons beoordeeld. Na goedkeuring van jouw registratie ontvang je van ons per email bericht en streven wij ernaar de Bose QuietComfort Earbuds II, binnen negentig dagen naar het door jou opgegeven adres te sturen. Hiervoor checken wij nog wel met de retailer waar de aankoop heeft plaatsgevonden of het door jou aangekochte model niet is geretourneerd.

LET OP: GEEN E-MAIL ONTVANGEN? CONTROLEER OOK JE SPAM!

Nu moet je wachten, en om het wachten te verzachten hebben we hieronder wat leuke content voor je…

Vietnam

Lees het dagboek van Leon en Christiaan

Twee nuchtere Hollandse jongens die de wereld rondreizen met een heilig doel: kwalificeren voor de Olympische Spelen Beachvolleybal. Deze waanzinnige sport heeft alles te maken met het strand, de show en de fysieke uitdaging!

Het verhaal van Leon en Christiaan
ringtones

Dit zijn hele gave ringtones!

We hebben een set hele gave ringtones ontwikkelt met een aantal muziekstijlen. Hou je van Techno, Disco, K-pop of Rock, we hebben voor iedereen een hello moto ringtone!

Moto ringtones
macrofotografie

Zo maak je de mooiste macrofoto’s

Met je Motorola smartphone kun je verbluffende macrofoto’s maken van bloemen. In dit artikel delen we vijf tips om je te helpen de perfecte macrofoto’s met je smartphone te maken. Hun levendige kleuren, intrigerende structuren en delicate details maken ze tot ideale onderwerpen voor fotografen.

5 tips voor prachtige macrofotografie

Luister naar de podcast Iets Met Tech

De podcast Iets Met Tech gaat over van alles en vaak ook over tech. Bij motorola ondersteunen we deze podcast en raden we je de aflevering aan met Jeff Snow. Hierin vertelt hij over de ontwikkelingen van AI bij motorola.

Podcast – Iets met Tech