Hello Moto ringtones

ringtones

Er zijn maar weinig ringtones die zo herkenbaar zijn als die van motorola. Wanneer je het ‘Hello Moto’ hoort dan weet je precies waar het om gaat. Omdat we bij motorola houden van alle muziek en de creativiteit vieren hebben we een aantal artiesten gevraagd de Hello Moto-ringtone te produceren naar hun eigen muzieksmaak.

Wil jij de ringtone van je keuze gebruiken op je smartphone? Klik dan op ‘Luister en Download’ en daarna op de drie puntjes waarna je voor download kiest.

Ga naar Instellingen-> Geluid en Trillen-> Beltoon van telefoon en kies voor beltoon invoegen

ringtones

#HelloMoto Reggeaton

Voel de warmte van de zon en waan je op een heerlijk strand. Met de #HelloMoto Reggeatone Ringtone gooi je de heupen los en verlies je jezelf op de dansvloer.

Luister en Download

#HelloMoto Rock

Rock is de moeder der muzieksoorten. Alles waar we nu naar luisteren stamt af van de Rock. Swingen op de gitaar en drums van deze ringtone.

Luister en Download
ringtones

#HelloMoto Techno

Pompende beats, drijvende synths en ongelooflijke ‘drops’. Gooi daar een hal of veld vol met feestende mensen bij je beleefd Techno!

Luister en Download

#HelloMoto Disco

Glitters, wijde pijpen, hysterische kapsels en vooral veel kleuren. De Disco bracht iedereen in de zeventiger jaren heel veel plezier. Download dit stukje plezier op je smartphone!

Luister en Download
ringtones
ringtones

#HelloMoto K-pop

Een van de meest recente muziekstromingen is de K-pop. Afkomstig uit Zuid-Korea brengen boys-of girlbands je gepolijste nummers die je heel makkelijk meezingen en dansen.

Luister en Download

#HelloMoto Drill

Mag het tempo omlaag maar hou je wel van een diepe slepende Bass en een stevige beat? Download dan deze Ringtone op je smartphone.

Luister en Download
ringtones
ringtones

#HelloMoto Metal

Metal is ongepolijst en vooral heerlijk harde rock. Stomende drums, pulserende bastonen en gillende gitaren. Vuist in de lucht en headbangen maar.

Luister en Download

#HelloMoto Afrobeat

Ben je meer een liefhebber van Funk, Jazz en tropische tonen? Klik dan snel op ‘Download en Luister’ om de Afrobeat Ringtone te downloaden.

Luister en Download
ringtones
ringtones

#HelloMoto RnB

Rhythm-and-blues, afgekort RnB. Dat staat voor fantastische vocalen en swingende muziek. Gemaakt om op te dansen!

Luister en Download