Dank je wel voor je razr 50 ultra registratie

razr 50 ultra

Bedankt voor het registreren van je motorola razr 50 ultra aankoop. Nu gaan wij aan de slag voor jou!

Op basis van jouw gegevens zullen wij binnen 2 werkdagen bij je terugkomen met onze beoordeling. Na goedkeuring van jouw registratie ontvang je van ons per email bericht en streven wij ernaar de moto buds+, binnen negentig dagen naar het door jou opgegeven adres te sturen. Hiervoor checken wij nog wel met de retailer waar je je aankoop hebt gedaan of de door jou gekochte razr50 ultra niet is geretourneerd.

LET OP: GEEN E-MAIL ONTVANGEN? CONTROLEER OOK JE SPAM!

Nu je toch even moet wachten, hebben we hieronder wat leuke en nuttige content voor je op een rijtje gezet.

Lees het dagboek van Leon en Christiaan

Twee nuchtere Hollandse jongens die de wereld rondreizen met een heilig doel: kwalificeren voor de Olympische Spelen Beachvolleybal. Deze waanzinnige sport heeft alles te maken met het strand, de show en de fysieke uitdaging!

Het verhaal van Leon en Christiaan
ringtones

Dit zijn hele gave ringtones!

We hebben een set hele gave ringtones ontwikkelt met een aantal muziekstijlen. Hou je van Techno, Disco, K-pop of Rock, we hebben voor iedereen een hello moto ringtone!

Moto ringtones
macrofotografie

Zo maak je de mooiste macrofoto’s

Met je Motorola smartphone kun je verbluffende macrofoto’s maken van bloemen. In dit artikel delen we vijf tips om je te helpen de perfecte macrofoto’s met je smartphone te maken. Hun levendige kleuren, intrigerende structuren en delicate details maken ze tot ideale onderwerpen voor fotografen.

5 tips voor prachtige macrofotografie

Luister naar de podcast Iets Met Tech

De podcast Iets Met Tech gaat over van alles en vaak ook over tech. Bij motorola ondersteunen we deze podcast en raden we je de aflevering aan met Jeff Snow. Hierin vertelt hij over de ontwikkelingen van AI bij motorola.

Podcast – Iets met Tech
Chris Verhoef

3 tips voor betere Instagram reels

Lees de tips van Chris Verhoef, professioneel filmmaker/content creator. Het werk wat hij creëer, variëreert van het filmen voor tv-programma’s, documentaires, commercials tot tips en tricks om andere creators, zoals jij, te helpen.

Lees de tips van Chris