De nieuwe motorola edge – Absolute Everything

De nieuwe motorola edge – Absolute Everything

Wanneer je als Motorola iets wilt introduceren dat sneller, krachtiger en gedurfder is en dat alles heeft waar jij het meest om geeft, dan is de motorola edge daarvan het resultaat! Een ultramoderne smartphone die geavanceerde technologie levert in elke categorie die er toe doet. Krachtige 5G-prestaties, een dynamisch en overweldigend display, een fotografie-ervaring als geen ander, audio die ongeëvenaard is en de grootste batterij in zijn klasse.1 Simpel gezegd, motorola edge is de telefoon waarop je hebt gewacht.

De motorola edge is ontwikkeld voor toekomstbestendige 5G-prestaties en verbind je met sub-6 GHz-netwerken. Hierdoor ben je klaar voor de volgende generatie draadloze technologie. Het SnapdragonTM 765 mobiele platform van Qualcomm biedt supersnelle prestaties en directe respons voor browsen, video’s bekijken of games spelen. Met 6 GB geheugen en 128 GB opslag profiteer je optimaal van de ervaringen die mogelijk zijn gemaakt door 5G.2

Van edge tot egde

Het toestel heeft een gloednieuw 6,7″ Endless Edge-display dat bijna 90 graden buigt rond beide zijden van het toestel. Met een schermverhouding van 21:9 heb je een overweldigende kijkervaring. Het display kan een miljard kleurtinten weergeven en biedt een ongelooflijk dynamische beeldkwaliteit met HDR10. De schermvernieuwingssnelheid is 90 Hz.

Het Endless Edge-display is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Het gebogen scherm en de smalle motorola-rand bieden de optimale verhoudingen voor gebruik met één hand en navigatie. Edge Touch, onderdeel van onze nieuwe My UX-softwarefunctie, maakt nieuwe interactiemogelijkheden met je toestel mogelijk.  Veeg gewoon omhoog of omlaag over de rand om meldingen naar beneden te halen of van app te wisselen. De randen van het display zijn ook handig wanneer je je telefoon niet in je hand hebt. Ze lichten op om de oplaadstatus van de batterij, inkomende oproepen, alarmen en meldingen te tonen. In de nieuwe Moto Game Time kunnen gamers de telefoon zijwaarts draaien en twee extra, aanpasbare knoppen aan de bovenrand van het scherm gebruiken voor een console-achtige gameplay met vier vingers.

krachtigste speakers ooit

Het mobiel entertainment neemt toe en het mobiele videoverbruik stijgt elk jaar met 100%.3 Uit ons consumentenonderzoek blijkt dat consumenten de luidsprekers van hun telefoon het meest gebruiken voor het bekijken van hun favoriete content. Daarom heeft de motorola edge de krachtigste luidsprekers ooit in een smartphone, nauwkeurige afstemming voor professionele sonische prestaties en een dieper, voller geluid.4

De technologie voor audiotuning is afkomstig van Waves, die een Technical GRAMMY® Award ontving, zodat muziek, video’s en telefoontjes luider en duidelijker klinken dan ooit. Waves levert professionele sonische prestaties op smartphoneluidsprekers op een manier die nog nooit eerder is gedaan.

Drievoudig camerasysteem

Het veelzijdige drievoudige camerasysteem geeft je een lens voor elke opname. De hoofdcamera met 64 MP-sensor is de hoogste cameraresolutie in zijn klasse.1 Met Quad Pixel-technologie heeft deze sensor 4x de lichtgevoeligheid om ongelooflijk heldere en scherpe foto’s te maken onder alle lichtomstandigheden. De motorola edge heeft optische zoom met hoge resolutie op de 8 MP-telelens, een 16 MP-ultragroothoeklens en Macro Vision waardoor je 5x dichter bij het object komt door de extreme close-up opnames.

De nieuwe motorola edge – Absolute Everything
De nieuwe motorola edge – Absolute Everything
De nieuwe motorola edge – Absolute Everything
De nieuwe motorola edge – Absolute Everything

Het toestel heeft een batterij van 4500 mAh, de grootste batterij in zijn klasse1 die tot twee dagen meegaat.5 Voor extra gemak is de motorola edge voorzien van een TurboPowerTM-oplader die je uren batterij geeft in slechts enkele minuten6.

Met My UX bepaal jij het

We doen er alles aan om jou een intuïtieve software-ervaringen te bieden. Er zijn geen onhandige software-skins, geen dubbele apps – alleen Android™. We kiezen ervoor om voort te bouwen op Android met unieke manieren om jouw mobiele ervaring te verbeteren. Daarom introduceren we met de komst van de motorola edge My UX. Daarmee kan jij je ervaring nog intuïtiever en persoonlijker maken, zodat het werkt zoals jij dat wilt. En het zit allemaal op één plek: de Moto-app!

My UX bevat alle moto-ervaringen die klanten kennen en waar ze van houden, van het inschakelen van de zaklamp met een eenvoudig handgebaar tot het starten van de camera met een draai met je pols. Met motorola edge, naast de nieuwe edge-display-interacties, kunnen gebruikers met My UX muziek, video’s en games naar een hoger niveau tillen met aangepaste instellingen en geavanceerde bedieningselementen. Gebruikers kunnen zelfs hun eigen thema’s maken door te kiezen uit unieke lettertypen, kleuren, pictogrammen en vingerafdruksensor-animaties. My UX geeft je echt controle over je mobiele ervaring.

Conclussie

Motorola edge is de telefoon waar je op hebt gewacht als je voor minder geld wilt overstappen op een supercharged 5G-toestel. Bij het ontwikkelen van de motorola edge ging het altijd over het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is voor prestaties en design. Het bouwt voort op onze expertise en het oplossen van de belangrijke pijnpunten voor consumenten door alles wat we hebben geleerd uit het uitgebreide consumentenonderzoek in de praktijk te brengen. De motorola edge is het beste van het beste, maar dit is ook nog maar het begin van wat we je te bieden hebben.

Beschikbaarheid en prijzen

De motorola edge is vanaf midden juni beschikbaar in Nederland voor € 599,99 in de kleur Solar Black.

Legal disclaimers

Class is defined as 5G-capable smartphones retailing for under $800 as of January, 2020

Available user storage is less due to preloaded software, and is subject to change without notice due to software updates.

Source: Hubspot

Based on internal testing of output and loudness, measured by decibel sound pressure levels against premium tier smartphones above $900, as of January 2020

5All battery life claims are approximate and based on the median user tested across a mixed use profile (which includes both usage and standby time) under optimal network conditions. Actual battery performance will vary and depends on many factors including signal strength, network and device settings, temperature, battery condition, and usage patterns.

Battery must be substantially depleted; charging rate slows as charging progresses. 

MOTOROLA, the Stylized M Logo, MOTO and the MOTO family of marks are trademarks of Motorola Trademark Holdings, LLC. Android is a trademark of Google, LLC. Qualcomm Snapdragon is a product of Qualcomm Technologies, Inc. and/or its subsidiaries. Qualcomm and Snapdragon are trademarks of Qualcomm Incorporated, registered in the United States and other countries. All other trademarks are the property of their respective owners. ©2020 Motorola Mobility LLC.